1. Ben yağlı, düz ve ince telli saçlara sahip biri olarak deneyimlerini paylaşayım. Az sıkarsan az yaglanir durumu gerçek değil. Yağlanacagi varsa yağlanıyor. Ben çareyi biraz saçtaki yağı kurutucu veya yanlış olmasın saç derisini kurutucu ürünler kullanmakta buldum diyebilirim. Ama öyle 3-4 gün yikamasam yağlanmıyor diyemem. En iyi ihtimalle sabah yıkadıysam akşama temiz kalır. Kış aylarında terlemedigim için 2. Gün kullanmak da bazen mümkün olabiliyor.
Ürün olarak en faydalı şey çay ağacı yağını şampuanıma damlatmak oldu. Bunu en az 1 yıl kullandım. Sampuanim da yağlı saçlar için olanıydı. Saçımı kurutabildikce kuruttum. İlk aylar güzeldi ama uzun süreli kullanımda biraz rahatsız oldum. En son ciddi bir saç kuruluğu yaşadığım için saçlar kötü görünmeye başladı diye bırakmıştım. 3 gün yaglanmiyordu ama mat bir saçla dolaşmak zorunda kalıyordum. Ha belki siz saç yaşlarıyla ekstra nem verirsiniz, ben çok ilgilenemiyorum. Bir de bu ürünü kullanırken bolca bebek saçı çıkıyordu. Hepsi tepemde şahlaniyordu aşağı indiremiyorum.
Yani demek istediğim bir yeri düzeltmek isterken bir yerden fedakarlık etmek gerekiyor. Siz belki benim gibi aralıksız kullanmazsiniz, ihtiyaç duydukça eklersiniz. Ben nasıl olsa faydalı diye sürekli şampuan ve çay ağacı yağı ile yıkıyordum.