1. Kalitesini birçok kişi beğenmese de ben beğeniyorum. Zara'dan 8-10 yıl önce aldığım hırkaları bile giyiyorum. Bence inditex grubunu diğer markalardan ayıran en büyük şeylerden biri bu. Hele trendyolmilla'nın kalitesini hiç beğenmiyorum. Bir de tasarımlarını da beğeniyorum ben. İnditex grubunda genelde şöyle bir şey var bir sezon trend olan bir parçayı tüm markalarında bulabilirsiniz. Zara'da daha pahalı olur genelde bu parçalar ama bershka veya stradivarius'ta daha uyguna bulabilirsiniz. Ben h&m'de ara ara güzel parçalar bulsam da sanki sürekli aynı şeyleri satıyorlarmış gibi geliyor. H&m mağazalarını dolaşmayı o yüzden asla sevmiyorum. Özetleyecek olursam bir şey alırken inditex'ten alayın kafam rahat olsun diyorum. Hem kalitesi iyi hem bir şey olursa mağazaya götürme imkanınız var, global bir marka sonuçta. H&m'den arada beğendiğim bir şey olursa alıyorum. Trendyolmilla ise bana hem kalitesiz hem de ucuz olmasına rağmen parasını hak etmiyor gibi geliyor.
inditex grubu olsun hm olsun diger markalardan farki nedir? mesela trendyolmilladan?
- cevaplar
1 aralık 2019 21:28