instagram bio’suna çalıştığın şirketi yazmak?

çok eğreti değil mi sizce de? mesela ismin altında çalışılan yerin adı var. linkedin bunun için var zaten.

1. Değil. Bio bunun için var zaten. Kendinle ilgili okul, iş, yaşanılan şehir vb bilgiler yazmak için.

28 ocak 2020 18:17

2. Anonim 1 o olaya ben de hasta oluyorum resmen. 5 yıl gittiği ğniversiteyi yazmıyor da yarım dönem erasmus'a gittiği okulu yazıyor. Hadi diğerini de yazsa anlıcam ama sanki lisansını orada görüyormuş gibi yazmak saçma yani.

28 ocak 2020 18:20

3. Sahip olduğum işletmenin instagramı biomda var, çünkü müşteri çekip , satış yapıyorum. İnstagramı sadece şurda bunu içtim buraya gittim baaak diye kullanmıyorum.

28 ocak 2020 18:20

4. dijitaldeyim, şirkete yeni girdiğim için o tarz şeyler yapmadım ama beraber çalıştığım insanlar bio'ya yazmışlar hep. bu tarz bi şeyi garip karşılamıyorum. kalkıp da türkcell, p&g, thy falan yazmazdım tabi.

28 ocak 2020 18:47

5. bana çok kro geliyor ya bu tarz şeyleri yazmak. 1: bitirip mezun oldugun üniversitenin hala orda duruyor olması, 2: çalıştığın şirket 3: yaşadığın şehir 4: sevgili ismi evlilik tarihi vb. :((((

28 ocak 2020 19:02

6. buradaki bir anonim'in dediği gibi müşteri çekme ve networking sağlama dışında. kendini sadece meslek, okul ya da bölüm etiketiyle tanımlayabilen insanları komik buluyorum.

28 ocak 2020 19:04

7. İş amaçlı yazanları anlayabiliyorum ama mühendis ya da finansçı olarak çalışan kişilerin yazmasına pek anlam veremiyorum.

28 ocak 2020 19:48

8. Ben de genelin fikrine dahilim, network oluşturmak, müşteri kazanma (owner falan ise) amaçları haricinde, mezun olunan/bir dönem erasmusla gidilen okulun, okunulan bölümün, memleketin (trabzon'un asi kızı), bakışma, tanışma, yiyişme, yüzük takma, isteme, ön sevişme, nişan, kına, düğün, halvet, çocuğunun ilk kaka yapışı vs tarihlerinin yazılmasını ben de gereksiz ve komik buluyorum.

28 ocak 2020 20:51

9. Birisi de çıkıp dememiş ki isim benzerliği olan insanları çalıştığı yerden mezun olduğu okuldan vs bulabiliyoruz.

29 ocak 2020 01:42

10. Buraya girene kadar bin türlü elemeden geçtim, ben yazdım valla kendim bakınca hoşuma gidiyo diğerleri ne düşünür ilgilenmiyorum.

29 ocak 2020 08:07