instagramda görüp eskort olduğunu düşündüğünüz kız profillerinin ortak özellikleri neler oluyor?

1. instagramına bakıp kimse için eskorttur demedim. geri planını bilmediğim hayatları bu şekilde bilemeyeceğimizi düşünüyorum. böyle varsayımlar için daha fazla bilgiye ihtiyaç var.

31 ağustos 2020 22:11

2. anonim 2 ben de sizin gibi düşünüyorum sorulan sorularda eskorta benziyor eskort tipli kız cevapları görünce merak ettim buradaki insanlar neden öyle şeyler diyoe diye

31 ağustos 2020 22:14

3. Dudaklarını şişirip foto atıyorsa,

Çok fazla Shop yapıyorsa,

Sadece kendi fotolarını atıyorsa( doğa böcek çiçek anne..vs hiç yoksa)

Her fotonun altına birileri alev koyuyorsa..

Gibi.

31 ağustos 2020 22:16

4. upuzun kaynak saçları varsa

her fotoğrafında dekolte gösterme çabası içindeyse

aşırı ve demode makyaj yapmışsa

31 ağustos 2020 22:19

5. Dubaiye çok gitmeleri.

31 ağustos 2020 23:06

6. bence bı tip yakıştırmalar blinçaltının yansımasıdır. eleştiri de kendinin yansımasıdır. umarım anlatabilmişimdir. özetle, boşverin buradakileri çünkü kim olduklarını dahi bilmiyoruz.

31 ağustos 2020 23:06

7. Eskort olduklarını düşünmüyorum. Bence direkt eskort hesabı bazı atılan hesaplar. Kendilerini göstermek için atıyorlar.

31 ağustos 2020 23:10

8. Mesela sürekli farklı farklı otellerde, otel odalarında çekilmiş fotoğraflar. Başka hiçbir şey yok Ne arkadaş, ne doğa fotoğrafı, ne bir konsept. Sadece kendi fotoğrafı, bikinili popo, meme görselleri vs.

31 ağustos 2020 23:14

9. Kesinlikle anonim 4ün dediği gibi değil. Ülkenin yarısı eskırt o zaman hahahs

1 eylül 2020 03:33

10. bununla ilgili bircok yazi hatta roportaj var. gazetelere cikmis haberler var. boyle bir sey yokmus da millet bir tarafindan uyduruyormus tavrindan vazgecin.

genelde bunlarin profili sadece kendi fotolarindan olusur ve ne is yaptiklari, bu hayati nasil karsiladiklari belli degildir. profili seksi ya da seksi sayilabilecek fotolardan olusur. gidilen mekanlarin, sahillerin, tatillerin parasinin nasil odendigi ve kiminle gidildigi belli degildir. ozellikle yabanciysa dubai, bali, meksika sahilleri ve yat fotosu bulunur. fotoda genelde baska kimse yer almaz. zengin ve seksi fotograflar paylasmaktan hoslanan kizlarin profilinden ayrildigi en onemli nokta onlarin profilleri yine bir hayat sunarken (aile, arkadas, sevgili, duzenli gidilen yerler, okul vs) bunlarinki sunmaz.

1 eylül 2020 07:59