ip atlamak vücudu sıkılaştırır mı?

süslüler, bir başka süslümüzün sorusundan geliyorum. kilo problemim yok ancak vücudum daha da sıkılaşsın istiyorum. ip atlamak işe yarar mı gerçekten?

1. a1 süslü bir şey sorabilir miyim. zayıfım ama oldum olası bel bölgem ve kollarım kalındır. ve kollarımın doğal hali bile böyle biraz kaslı görünür. şimdi ben ağırlık çalışması yapsam kollarımın daha beter hale gelmesinden çok korkuyorum. ne önerirsiniz? dediğim gibi kilo verme amacım yok fazla zayıfım.

15 mayıs 2021 13:24

2. bir de tişört giymeye başladıktan sonra rutin gibi günde 100 kez kollarıma bakarım ne kadar kalın diye. kafaya baya taktığım bir konu yani.

15 mayıs 2021 13:25

3. sıkılaşmak için direkt ağırlık çalışırsanız sağlıksız bir kas görüntünüz oluşur. pek de sıkılaşmanıza fayda sağlamaz. doğru hareketlerle ve en önemlisi vücut yağ denge oranlarını ayarlayarak sıkılaşma gerçekleşir. ağırlık artı olarak desteğidir, kuvvetlendiricisidr

15 mayıs 2021 13:27

4. İp atlamak sizi incelterek zayıflatır. Ağırlık çalışmaksa çalıştırdığınız kas grubunu şişirir. O yüzden incelerek sıkılaşmak daha çok tercih edilir

15 mayıs 2021 13:30

5. Suslu ucretsiz kadın egzersizi programi var app olarak indirdim. Ciddi olarak her gun yaparsan sikilasirsin. Ben baya faydasini gordum

15 mayıs 2021 13:35

6. Pilates yapsanız istediğiniz her şeye ulaşırsınız. Ağırlık kaldırmak spor geçmişi olmayan kadınlar için tehlikeli olabilir. Herkes hoşlanmıyor da. Cardio yapmayın, tamamen yağ yakar.

15 mayıs 2021 13:39

7. incecik ve kilo sorunu olmayan 52 yaşındaki annemin sürekli yaptığı birkaç egzersizden biri ip atlamak. ben sporun yanından bile geçmeyen bir insanım ve annemin vücudu benimkinden daha sıkı, selülitin s'si bile yok (genetik ailede olmasına rağmen, bende bile biraz var). kendim tembel bir insan olduğum için kıskanarak bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla çok faydalı.

15 mayıs 2021 14:04

8. Dizler sakatlanmıyor, net bilgi. Dizlerinizi hafif kırarak atlamanız gerekiyor. Ayaklardan gelen şok dizde durmayıp kalçaya iletiliyor.

15 mayıs 2021 15:00

9. İp atlama dizin sakatlanır, deadlift yapma belin kopar offfff bi bitmediniz saçmalıklarınızı kendinize saklayın!!!! Doğru bir şekilde yapılınca sakatlanma falan olmaz.

15 mayıs 2021 17:02