ipad 9 alınır mı aranızda kullananlar var mı ?

merhaba herkese. ipad almak istiyorum. önce ipad air alayım diye düşündüm ama klavyesi kalemi falan 40 küsür bin liraya geliyor. sonra ipad 10.nesil alayım dedim ama o da 25 bin lira oluyor kılıfıyla. ona 25bin lira verene kadar klavyesiz air alırım dedim. şu an acaba 9.nesil mi alsama kadar düştüm. sadece ders videosu izleyeceğim. çizim, tasarım vs yapmayacağım. günlük youtube, google işleri kullanacağım. ipad 9.nesil beni idare eder mi. kılıfla beraber 13.500 e geliyor. bence fiyatı makul. 64 gb alıp ekstra icloud alorım diye düşündüm. sizde mantıklı mı? ipad 9.nesil kullanan var mı? kafamı kurcalayan tek sıkıntı donma kasma sorunu olur mu?

1. ipad 9 kullanıyorum ben de geç almıştım 1 yıl oldu. tüm notlarımı ipad'de tutuyorum dizilerim derslerim günlüklerim hayatım ipad'de, hiçbir donma yaşamadım

1 ekim 2023 14:47

2. Süslü bendede var Allah'a şükür bişey olmadı şimdiye kadar memnunum yani tavsiye ederim

1 ekim 2023 15:27

3. Anonim 2 kaç yıldır kullanıyorsun. Aslında benim bilgisayarım var hp üniye başlarken almıştım 6 yıl oldu. Ama artık Pinterest spotify ve youtubeu aynı anda açınca 5 dakika donuyor. Benim canımı en çok sıkan şey donma ve kasma sorunu. İpadi de alıp 1 yıl sonra donma vs yaşarsam üzülürüm yani.

1 ekim 2023 15:41

4. Ss iki yil olmuş alali şimdi baktım. yani donma gibi bı sıkıntı yasamadim oyun falan oynayacaksan kasma falan yapabilir belki amaa ders videosu için okey bence

1 ekim 2023 15:50

5. Ben ipad 8 kullanıyorum karabaş 3 sene daha dayansa yeter :(

1 ekim 2023 16:09

6. Ben kullanıyorum 9. Nesil iki sene olacak. Gayet işini görür.air falan gerek yok

1 ekim 2023 18:02

7. Peki güncelleme falan geliyor mu

1 ekim 2023 18:10

8. Bende 10 var ve tasarım için kullanıyorum. Şubatta aldım. Saydığın şeyler için 9 yeterli olur. Ayrıca kılıfı apple almak zorunda değilsin. Başka yerlerde daha ucuza güzel şeyler bulursun.

1 ekim 2023 19:00

9. Ss, ipad 9 birkaç yıl daha güncelleme alır. 2021'de çıktı hatırladığım kadarıyla. Genelde 4-5 yıl güncelleme alıyorlar. Ordan geçen zamanı çıkarın. Güncelleme almayı bıraktıktan sonra da 1-2 yıl daha kullanırsınız.

1 ekim 2023 21:42

10. Alıyor yazın yine gelmişti tablet öyle telefon gibi zirt pırt model çıkmıyor. 7. Nesil eskidi biraz 8 bile alan vardı. Gerek yok 10. Nesil bizim genel müdüre almışlar 😀

5 ekim 2023 07:51