istanbul'da arap parfümleri satan neresi var?

ruxan'ı biliyorum bi tek o da esenyurt'taymış hiç gidesim yok oralara üşendim. başka nereler var bildiğiniz

1. bu sıcaklarda arap parfümü mü, nooo

13 temmuz 2024 23:04

2. cuma çıkışı cami önlerinde hacı kokuları satan oluyor.

13 temmuz 2024 23:05

3. arap markalarının fresh parfümleri de var... boşuna yermeye çalışmayın tüm koleksiyonerler de alıyor ayrıca birazcık takip etseniz bilirdiniz. :*

13 temmuz 2024 23:08

4. disgusting

13 temmuz 2024 23:21

5. Bunların parfümü de mi varmış.. çok üzülüyorum türklerin arap sevdasına.

13 temmuz 2024 23:28

6. istiklalde giristen itibaren solda bir arap parfumcusu vardı sanki ama markası ne hıc bilmiyorum icerde takım elbiseli tipler vardı

(link: https://maps.app.goo.gl/te5KULTazD2Uy6Qz6 adres şu olabilir)

14 temmuz 2024 00:54

7. bir de dekantparfumde arap markalarının parfumleri mevcuttu armaf afnan swiss arabian vb gibi

14 temmuz 2024 00:58

8. Arap parfumleri derken hangilerini kastediyorsunuz bilemedim ama noktacosmetics de falan bilindik bazi markalar var saniyorum.

14 temmuz 2024 02:10

9. Arap parfümleri parfüm dünyasında çok ünlü. Tahmin ettiğiniz gibi hacı yağı kokulu değil. Araştırabileceğiniz bir marka ismi vereyim "lattafa". Soruya gelince maalesef bilmiyorum

14 temmuz 2024 09:15

10. yardımcı olan herkese teşekkürler süslüler <3 istiklalde benim de dikkatimi çekmişti dikkat ederim bi gidince. lattafa'nın khamrah parfümünü dolaptan bulmuştum bir ara ama angel's share kadar sarmadı beni. şimdilik sadece club de nuit white imperiale var elimde çok iyi delina ex. klonu olmuş. trendlerdeki diğer parfümleri de merak ediyorum

14 temmuz 2024 10:21