izmir’de arabasız günübirlik deniz?

izmire geçen yaz sonu taşındım o yüzden bu konuda biraz sıkıntı yaşıyorum. arabam yok genelde haftasonu birgün çalıştığım için gittiğim yerde kalamıyorum da. otobüsle gitmek çok mu zor olur nerelere gidilir fikir verebilirseniz çok mutlu olurum

1. izmir'in neresinde oturuyorsunuz?

1 temmuz 2018 12:00

2. Bornovadayım süslü

1 temmuz 2018 12:04

3. günübirlik fahrettin altay'dan alaçatıya giden otobüslerle gidebilirsin. aşağı yukarı aynı uzaklıkta olan foçaya izban ve eshot aktarma ile gidebilirsin.

gümüldür ipekkum plajına izban ile son durak olan cumaovasına giderek ve eshot aktarma ile varabilirsin.

1 temmuz 2018 12:16

4. detay veremedim kusura bakma. müsait değilim biraz karışık yazıyorum. eski foçaya izban ile hatundere'den 744 eshot ile son durakta inerek varabilirsin. gümüldür ipekkum plajı için çok bilgim yok ama cumaovasında inerek 776 ile gidiliyor.

1 temmuz 2018 12:22

5. Çok teşekkürler cevaplarınız için :)

1 temmuz 2018 12:30

6. Fahrettin altaydan seferihisar otobusu ve dolmuşu kalkıyor. Seferihisar merkezde akkum veya akarja dolmuşlarına binip farkli plajlara gidebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz halk plajları.

1 temmuz 2018 12:38

7. Peki sezlonga semsiyeye para vermeden girilebilecek plajlar var mı cesme urla taraflarında?? Semsiyesiz bir yere gitmek istemiyorum ama semsiyeye para vermek de istemiyorum. Veya en azından ağaçlık bir alan.

1 temmuz 2018 12:40

8. Süslücüm kötü plajlarda bile istemişlerdi bizden. Sanmıyorum malesef

1 temmuz 2018 14:23

9. cevaplar için ben de teşekkür ederim :D ben de sorucaktım siz benden önce sormuşsunuz süslü:)

2 temmuz 2018 02:00

10. yanlış hatırlamıyorsam yassı ada (veya yassıca ada) vapur seferleri oluyordu. Günübirlik.Sabah götürüyor aksam aynı vapur sizi geri getiriyor.

Fiyatı da 10-15 tl gibi bir şeydi en son hatırladığım. Bir araştırın derim :)

2 temmuz 2018 03:21