jameela jamil ve hannah simone tarzı kadınları beğeniyor musunuz?

ben genelde görünüş olarak hintlileri çok beğenmiyorum ama bu iki kadın nedense inanılmaz hoşuma gidiyor ama muhtemelen birazdan çok sıradann diye yerin dibine sokulacaklar gibi hissediyorum yine de objektif olarak bakınca ne düşünüyorsunuz?(gizlinot: ben galiba çok güzel olmayan ama çok güzelmiş gibi havası olan güzel kadınları beğeniyorum) (link: https://www.youtube.com/watch?v=amsw_69qxg8 jameela jamil) (link: https://www.youtube.com/watch?v=l3yktkgcofw hannah simone) (gizlinot: fotoğraflar gerçeği yansıtmayabildiği için video linki paylaştım)

1. (link: https://www.youtube.com/watch?v=AMSW_69QxG8 jameela jamil)

(link: https://www.youtube.com/watch?v=L3YKTKGcOfw hannah simone)

27 nisan 2020 02:35

2. tek kelimeyle bayılıyorum. özellikle jameel jamil'in good place dizisindeki tarzına ve tavırlarına bitiyorum hannah simone da tam olarak seksilik kokuyor bence. ama ben oynadıkları dizilerdeki karakterlerini çok sevdiğim ve doğal olarak beğendiğim için böyle düşünüyor olabilirm.

27 nisan 2020 02:39

3. süslü ben jameela jamil'in yarısı kadar güzel olmaya razıyım, bende new girlü daha fazla seviiyorum ve anonim 2nin söylediği gibi hannah simone üstünden seksilik akıyor ama jameela çook güzel ve klas duruyor(gizlinot: muhtemelen oynadığı karakterden ve aksanından öyle geliyor lol)

27 nisan 2020 03:00

4.  Jameela’ya bayılıyorum. The good place’te bakmaya doyamamıştım, daha sonra videolarını izledim ve inanılmaz doğal, samimi ve komik olduğunu gördüm. Gerçekten olduğu gibi biri ve yapmacıklıktan, güzellik dayatmalarından nefret ediyor. The good place’te ilk oyunculuk deneyimini yaşamış olmasına rağmen harika bir performanstı bence. Eleanor tahani’yi her övdüğünde kendim övmüş kadar rahatlıyordum çünkü tarzıyla,  (link: https://youtu.be/6ji-L7JBzdY Aksanıyla ) , duruşuyla gerçekten kendini izlettiriyordu.

Hannah simone’ı tanımıyorum fakat biraz da priyanka chopra’yı övebilir miyiz? İnanılmaz feminen bir enerji yarıyor ve nick jonas ile çok uyumlu ve ateşli bir çift olduklarını düşünüyorum. Mesela jonas brothers’ın sucker klibinde priyanka, “sıradan olmayan, üstün genli” sophie turner’dan -ki kendisini çok beğenirim- daha dikkat çekiciydi. Kıyafetlerini çıkararak yürüdüğü sahneleri defalarca kez baştan izlediğimi biliyorum...

27 nisan 2020 03:17

5. Enerji alıyorum* diyecektim uykulu olduğumdan yazamadım sanırım (gizlinot: Swh)

27 nisan 2020 03:25

6. hannah simone'un yuzu cirkin bence. unlu olmasa ve turk olsa kimsenin dikkatini cekmezdi. jameela jamil'i good place'de cok begenmistim. saci peruk sanirim. saclarini yuzunden cekince nasil gorunur bilmiyorum, ama alimli bir kadin.

27 nisan 2020 03:40

7. ay (yazar: bubbline) bende çok beğeniyorum onu bazen çok saçma sapan giyindiği için nefret topladı ama inanılmaz güzel bir kadın bence sophie'de inanılmaz güzel bir kadın olmasına rağmen sizin söylediğiniz gibi bu kadının yanında azıcık sıradan kalıyor yani priyanka kadar çekici değil bence.

27 nisan 2020 03:45

8. jamila jamil tam benim kadınım. ben hint kadınlarını çok severim. oralar yani Pakistan, Bangladeş vs. tabii halkın büyük bir kısmı zorluk içinde olduğu için bakım vs faktörü etkiliyor ama gerçekten onların havasına bayılıyorum.

deepika padukone, Aishwarya rai, madhuri dixit vs çok güzel hint kadınlarından.

27 nisan 2020 04:04

9. Süslüm priyanka eğer grammy’deki kıyafetiyle tepki topladıysa aşırı saçma bence. Jennifer lopez de buna benzer bir şey gitmişti ve ikisinin de iyi taşıdığını düşünüyorum elbiseyi. Deepika’yı ben de çok güzel ve yetenekli buluyorum.

Bizim ülkede “kara kaşlı, kara gözlü, teni de pis bunun” diye sevilmez genelde hintliler, fakat avrupa ve amerikalılar özellikle ten rengi bakımından hintli ünlüleri beğendiklerini düşünüyorum.

27 nisan 2020 09:28

10. priyanka bana aşırı seksi geliyor. Yani ses tonu, bakışları, davranışları, dansı falan. Ve çok yetenekli. ama abd yapımları çok kötü. dünyaya kendini abdye giderek daha çok duyurdu ama hint filmlerindeki gibi olmuyor. keşke full bolly çalışsa ama eskisi kadar olmuyor tabii.

27 nisan 2020 12:45