jiletle bıyık almak

selam süslüler. bıyıklarımı aldırma vaktim geldi de geçti. normalde kuaförde iple aldırırım. ama şu an zamanım yok ve yarına kadar almam lazım. kendim iple alamıyorum. bıyık alma yayım var ama o da canımı inanılmaz acıtıyor. ilk defa jilet denemek istiyorum. bıyıklarımı jiletle alsam çok mu kötü olur. dendiği gibi kalınlaşır mı sıklaşır mı?

1. Ben bu yolla aldım daha önce. Kestim yani. Açıkçası hiçbir şey olmadı, sadece kılın ucu ince olur ya, kökü kalındır, öyle çıkmıyor direk uçları düz bir biçimde ve aynı anda uzadıklarından insana çokmuş gibi geliyor ama artmıyor içiniz rahat olsun. Hem ölü deriler de gidiyor. Sonra çıktığında kuaförde aldırırsınız bitti gitti. Merak etmeyin :)

Ama dikkat edin kesmeyin kendinizi.

26 mayıs 2017 16:06

2. ben hiçbi çarem kalmadığında bıyıklı gezmektense jiletle alıyorum bişi olmuo merak etme :)

26 mayıs 2017 16:45

3. ben de ara sıra acil çıkmam gerektiğinde bikaç jilet darbesiyle alıyorum. hiç bir artış vs olmuyor. yalnız çok dikkatli yapmak lazım, çizik ihtimaline karşı. dudak çevresi girintili çıkıntılı bi yer olunca :)

26 mayıs 2017 16:59

4. Ay yok artik sakin deneme. Ben favorilerime vurmustum deli gibi pismanim. Yillarir o yaylardan kullaniyorum once acitirlar ama sonra alisirsin. Aman diyim jilete bulasma

26 mayıs 2017 21:47