johnny depp amber heard davasını takip ediyor musunuz kızlar?

ayy bunlar nasıl toksik insanlar ya böyle. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ünlüleri bi bok sanıyoruz ama cidden bok çıkıyorlar akdjsjs ben johnny’nin uyuşturucu kullandığı zamanlarda suistimal edildiğini düşünüyorum. adamın kafa yanmış kadın şeytan gibi bikbikbik yapıyor. johnny kendini keserken o bıçak yeteri kadar keskin değil falan demesi ayyyy iblis. tabii aldı vanessa’nın çocuklarinin ahını yedi ilahi tokadı coni. hadi gelin biraz holivud gömelim.

1. kehribar duydu hanfendi kadınları genellemeye bayılan errrrrrkeklerin ekmeğine nutella sürdü.

johnny aldatmasının bedelini ödemeliydi ama bu cidden ağır oldu.. kehribar adamın bütün hayatını mahvetti be

22 nisan 2022 11:30

2. Dizi gibi takip ediyorum. Forever Johnny.

22 nisan 2022 11:35

3. off gerçekten ikisi de birbirinden rezil yaa. amber'in johnny'nin yatağına pislemesi ve fotoğrafını davaya delil olarak sunmaları peki.....

22 nisan 2022 12:16

4. rezillikler zinciri.......

22 nisan 2022 12:21

5. benim derdim bana yetmiş ay sonu geldi ne bok yiyicem diye düşünüyorum. hollywood yıldızları istese yedi sülalemi satın alır, ne kariyeri etkilenir ne bir şey bu davadan. banane.

22 nisan 2022 12:32

6. işler karışık team hiçbir şey değilim. bir de herkes sürü gibi hareket ediyor ve şimdi neredeyse herkes johnny tarafında.

amber, kadının adamı delirttiği ve adamın mutfak kapaklarını çarptığı zamanı çekmiş. yorumlarda da herkes adamın tepkisi normal demiş, bence değil? bir yorumda abim, babam sinirlendiklerinde duvarda yumrukla bir delik açarlar ama bana hiç el kaldırmazlar denmiş. biz hep konuşmuyor muyuz o yumruk bir gün yüzünde patlar diye?

amber sinsisi de ne yalanlar söyledi, iftiralar attı. adama vurduğundaki ses kayıtları var, fiziksel ve duygusal olarak sömürmüş. dayak yediğini söylediği günün ertesi de havuz başında arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor. bu da çok garip.

22 nisan 2022 12:47

7. #justiceforjohnnydepp