köpek çekmek ne demek kızlar ?

1. kaç yerde okudum koç erkeğine köpek çekin peşinizden koşuyor demişler . ne demek bu ?

2. Süründürmek

3. Yani değer vermeyip ilgilenmeyip saygısızlık etmek hakaret vs

10 temmuz 2019 23:44

4. e kızlar bi insan kendisine değer vermeyip görmezden gelenin peşidnen neden koşar ki? ben rahatsız olurum beni beğenmezse biri yok olurum hatta

10 temmuz 2019 23:46

5. yüz vermeyin, hep baskın olun, kararlı durun koç erkeği için. onun için bunlar süründürmek. çünkü hep kendi haklı olsun, kendi dediği olsn ister. en doğrusu odur.

10 temmuz 2019 23:46

6. süslü ben biri bana surat bile assa çok rahatsız oluyorum. bir daha hiç sohbet bile etmem aynı ortamda bulunmam sadece kadın erkek ilişkisi için demiyorum .hani biri bana bunları yapmaya kalkışsa saygısızca gelir soğurum

o yüzden koçlara köpek çekin peşinizden koşuyorları bir türlü mantıken çözemiyorum :d üstelik bunlar egoist,istediği hemen olsun diyen çabuk sıkılan tipler değil mi?

10 temmuz 2019 23:50

7. evet ama işte ters mantık işliyor onlarda. hiçkimse onlarla zıtlaşamaz sanıyorlar çekip küsüp gidiyorlar. ama kim mantığını zorlayan biçimde köpek çekerse cazip geliyor hoşuna gidiyor. köpek çekmek, ona it gibi davranmak değil. kendin gibi davranmak ona ve fkirlerine ayak uydurmaya çalışmamak. yani adama ondan rahatsız olmuş gibi davranmıyorsun. bir şeyi istemiyorsan istemiyorum diyorsun bazen o da kafasına takıyor. tamam ya deyip gidebilen bir tip değil. ben mesela ileride evlilik istemiyorum dedikçe istiyordu. saçma bir kafa yapıları var.

10 temmuz 2019 23:53

8. aaa şimdi daha iyi anladım süslü.doğru gerçi insan kendisine kafa tutacak birini görünce heyecanlanıyor.ben en azından sessiz edilgen tiplerden sıkılıyorum, daha hararetli tipler bana cazip geliyor hani böyle tiplerin yanında kendimi yalnız da hissetmiyorum gibi.

ama tabii aarkadaş ortamı adına konusuyorum.iş kadın-erkek olunca dengeler nasıl olur bilmiyorum

not:terazi :p

10 temmuz 2019 23:58

9. hakaret etmekten, aşağılamaktan, tartışmaktan hoşlanır ama bunlardan biri ona ufacık yapılsa deliye döner. siz nankör olursunuz. o yüzden köpek çekmek böyle bir şey değil, biliyorum... mesela kolunu uzatır girmeni ister her kadının hoşuna gider girer, ama siz bir anda hayır girmek istemiyorum böyle iyi derseniz ona cazip gelir. bir saçmalar işte anlarsınız illaki.

11 temmuz 2019 00:03

10. ayyy bi değişiklermiş gerçekten.hiç  ailemde bile yok koç :D