yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kötü kokulu akıntı

    Sanırım her gün yıkadığım için vulvanın ph'ını bozdum,çok kötü kokulu bir akıntı var.doktordan randevu alacağım ama oraya bakması gerekiyor mu size sormak istedim.bakireyim bu arada

    1. bakireysen alttan muayene olmaz,en fazla kültür testi için kulak çubuğu gibi bişeyle örnek alırlar. sonrada antibiyotik verir doktor.

    28 şubat 2017 13:42

    2. Kültür için o çubuğu ben mi sürteceğim o mu sürtecek? Ya ben kokudan çok rahatsız oluyorum doktorun da o kokuyu alıp raharsız olacağından korkuyorum:(

    28 şubat 2017 13:49

    3. Bu islem tam olarak surtmek degil. Vulvadan degil serviksten alinan bir ornek. Ornek almaya gerek duymayabilir. Ama eger kultur icin ornege gerek duyarsa muayene masasina uzanmaniz gerekir ve ornegi serviksten doktor alir. Sizin yapmaniz soz konusu degil. Doktor kokudan da akintidan da rahatsiz olmaz. O bir doktor ve siz hastasisiniz.

    28 şubat 2017 13:57


    4. böyle soruları keşke google'a falan sorsanız. hiçbir doktor sizin hastalığınızdan rahatsız olmaz.

    28 şubat 2017 14:02

    5. Sanırım ilk kez jinekoloğa gideceksin..bu kadar tedirgin olma lütfen.sonuçta o doktor bile isteye görevini yapıyor sen de bunun için ona ücret ödüyosun.Yani en temel mantıkla anlatmak istedim...bir de bence en sağlıklısı; görerek ve bakarak muayene etmesi...sonuçta sen bir kadınsın ve kokulu akıntın olmasa dahi belirli periyotlarda gidip muayene olman gerekecek.senin gibi yüzlerce kadın gidip aynı kontrolü yaptırıyor.rahat ol çekinecek bişi yok.

    28 şubat 2017 14:19

    6. Hepinize teşekkür ederim

    28 şubat 2017 14:39