kınada damat geline bir şey takar mı?

kınayı basmaya geldiği zaman. birkaç kişide gördüm ama size de sormak istedim.

1. hoff ne diye tabir edersen işte allah aşkına ya yorma lütfen

29 temmuz 2022 11:02

2. nerelisiniz süslü merak ettim

29 temmuz 2022 11:13

3. Bastım sizi uleyn al sana bilezik bitirin şu eğlenceyi demesini bekliyorsun yani :d hoff şu saçma adetlerini de al git yorma bizi. aklınız fikriniz kına düğün takı kocam kaynım görümcem olmuş.

29 temmuz 2022 11:23

4. Biz geçen ay bekarlığa veda partisi yaptık kızlarla gelinin etrafında küçük bi kınayla döndük şarkı falan, damat gelip gelinin avucuna 2 tane gram koydu gitti sonra.

29 temmuz 2022 11:32

5. Ay ay ay cevaplara bak yalnız. Sanki bana Buckingham sarayından çıktılar hahahaha. Allah köyden şehre inip asgari ücretle yaşamaya çalışan babanıza sabır versin :d

29 temmuz 2022 11:41

6. Vermeyecem mi

29 temmuz 2022 11:49

7. A6 o kadar ezilecek bir şey değil, daha otantik, gerçekten eğlenmeye odaklı, gelinin tahta ya da vince oturmadığı bekarlığa veda gibi kınalar hala yapılıyor.

29 temmuz 2022 12:05

8. Arkadasimin dün düğün öncesi kizlar partisi gibi bir gecesi oldu, damat baslamadan gelmis ama sanirim bisi takmadi taksa gösterirdi arkadaşım sevinip

29 temmuz 2022 13:36

9. btw damadın gelmesi bence çok saçma

29 temmuz 2022 16:28

10. a1 kına basma yeni neslin türettiği bir tabir değil yalnız. Kınanın bir kısmında damadın arkadaşlarıyla kınaya katılmasıdır. Bunun türkçenin katledilmesiyle ne ilgisi var? Enerjini cringe olmak, gostlamak ve date'e çıkmak yazanlara ayırmalısın.

29 temmuz 2022 18:14