kırmızı mı, roze mu, beyaz şarap mı ?

1. Yemeğin yanına eşlik edecekse eğer yemeğe göre değişir, şarap tabağı olacaksa kırmızı şaraptan yanayım, rose ise şaraplar arasında en sevmediğimdir

18 şubat 2020 22:36

2. Aaa bende aksine roze u daha içilir buluyorum süslü. Kırmızı çok kekremsi geliyor. Beyaz daha yumuşak.

18 şubat 2020 22:39

3. Prosecco

18 şubat 2020 22:43

4. Roze değil Rosé

18 şubat 2020 22:50

5. Roz olarak okunmaz roze olarak okunur bir de

18 şubat 2020 22:55

6. Ya canımsınız evet rose olarak yazılıyor ama öyle yazamadım roze diye okuduğumdan biraz bilgisiz deneyimsizim sadece birer kere içtim her birinden farklı zamanlarda böyle bir gözlemim var. Sizlerin de fikrini almak istedim ☺️

18 şubat 2020 23:14

7. kışın kırmızı şarap, aslında bunun yanında baget, birkaç çeşit peynir, salam, zeytin gibi şeyler ile akşam yemeği gibi yiyebilirsiniz, hem de baya doyurucu olur.

yazın da roze ve beyaz şarap iyi gidiyor, soğuk içildiği için.

18 şubat 2020 23:18

8. Yemeğin çeşidine göre bana kalırsa etin yanına kırmızı gider, füme et, peynir tabağı gibi şeylerin yanına da kırmızı gidiyor. Suşi, balık gibi yemeklerin yanına beyaz yakıştırıyorum, hoş suşi ile rose de güzel oluyor. Meyve ve tatlı gibi yiyeceklerin yanına da beyaz ve rose içiyorum. Üçünü de seviyorum hepsi benim bebeklerim, yaşama enerjim.

18 şubat 2020 23:20

9. Tat konusunda işte beni itip çeken kekremsilik ve yumuşaklık süslüler. Sizler için böyle bir kriter yok sanırım. Yanında tüketilenlere bakıyorsunuz daha çok. Mevsime de.

18 şubat 2020 23:21

10. Kırmızı şarabın da kekremsisi, meyve aroması olanı ya da baharatlı olanları var, her kırmızı kekremsi demek değildir

19 şubat 2020 00:01