kırmızı oda'daki alya karakteri için istanbullu gelin dizisinden esinlenilmis diyorlar, sizce ne kadar doğru?

istanbullu gelini izlememistim o yüzden bilmiyorum,her ikisi de bağlantılı diyorlar. bazı yerlerde süreyya ve faruk'un kızının büyümüş hali de demişler. merak ettim öyleyse o diziye de bi bakacağım

1. İstanbullu gelinde faruk ve süreyya çok pozitif anlatıldı asıl gerçeği alya diyorlar

21 eylül 2020 12:26

2. İkisi de aynı yazarın kitaplarından uyarlama değil mi zaten? Olabilir bence yani.

21 eylül 2020 12:28

3. İstanbullu gelindeki farukla Süreyya'nin kızı Alya evet. Ama İstanbullu gelin dizisi sadece konuyu almış kalanı asıl hikayeyle aynı değil. Yani İstanbullu bir şarkıcının Bursa'nın en zengin ailesine gelin gitmesi konu gerçekten de yaşanmış. Bunu temel alıp dizi yapmışlar ama asıl hikayeyle alakası yok. Karakterlerin kişilikleri filan çok farklı dizide. Ha bunların dışında çok çok güzel dizi izlemek istiyosan yine izle süslü. Ama aşk böceği, vıcık vıcık mutluluk saçan sureyyayla farugu görüp alya nasıl bunların kızı olabilir diye düşünme yani.

21 eylül 2020 12:40

4. onların kızı niye öyle delirmiş ki onu anlamadım ben? diziyi ara ara izliyordum konusunu biliyorum da çocuklarının böyle bir deli olmasına sebep olan ne? bu kız dayak falan yemiş mesela babasından korkuyor vs.

21 eylül 2020 13:31

5. Bir yerde normalde faruk ve süreyya'nın gerçekte korkunç insanlar olduğunu, dizideki karakterlerle alakaları olmadığını okumuştum.

21 eylül 2020 13:35

6. A1, a2, a3, a4 sağolun süslüler özet geçmişsiniz merak ettim karşılaştırma için bakacağım

A5 & a6 ben de onu merak ettim süslüler yani bildiğim kadarıyla aşk hikayesi gibi biseydi kızları nasıl böyle bir seye dönüşmüş anlayamadım

21 eylül 2020 18:24