kırmızı ruja hangi renk allık

Arkadaşlar merhaba, Kırmızı ruj ile örneğin wnw spotlight red ile hangi renk allik kullanabilirim? Ya da sadece kontur yapsam olur mu? olmaz derseniz bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir allık var mi kırmızı ruja uygun?

1. Ben alligi degil de konturu yakistiriyorum kirmizi ruja

27 mayıs 2017 16:34

2. Hmm o halde sadece kontur ile kullanayim ben de teşekkür ederim cevap icin :)

27 mayıs 2017 16:39

3. Esmerim diye bronzer kullanmıyorum. Sanki abartı olacak gibi geliyor. O sebeple bronz allık da hic almadım bugüne kadar. Herkes tam tersi esmer, buğday tene yakistirsa da... acaba yanlış mi düşünüyorum bilemedim. (yazar: vanilladreams ) ama sanırm simdilik kontur ile kullanabilirim. Teşekkür ederim yanıtınız için :)

27 mayıs 2017 17:04

4. Pembe kullananlar da var aslin da haklisiniz. Ama pembe allik kirmizi ruj suratta bir kirmizilik hakim olacak diye cekiniyorum (yazar: womaninamartiniglass ) tabi ton cok onemli bu durumda belki pembenin ve rujun tonuna göre duruşu degisebilir.

27 mayıs 2017 17:07

5. Dediginiz alliklara baktim simdi sevgili anonim. Guzel gözüküyorlar kesinlikle kirmizi ile hos durur ancak benim tenimde bir numarasi olur mu bilemedim. Gratiste bakacagim bu alliklara tesekkur ederim :)

27 mayıs 2017 17:23

6. wnw'ın coloricon allıklarından rose champagne rengine bir bakın bence. çok güzel durabilir kırmızı rujla.

27 mayıs 2017 18:01

7. Hakikaten o da cok hos bir renkmis. Pembe bronz gibi duruyor. Netten baktim. O halde onu da bir denerim :)

27 mayıs 2017 19:01

8. dudaklar kırmızıysa yanakları pembe yapmak hoş durmaz. kırmızı zaten başlı başına iddialı bir renktir. onun altında olan nötr nude renkleri tercih etmelisiniz. allığınız bir tık geri olmalı dudaklarınızdan.

kırmızı renginizin tonunu bilmiyorum ama yeterince cafcaflı ise yanaklarda çok silik bir toprak tonları gri alt tonlu yakışabilir. ama belli belirsiz olması şart.

27 mayıs 2017 20:06

9. bu cevabi gorur musunuz bilmem ama aslinda lisa eldrige kirmizi rujla ilgili videosunda kirmizi allik oneriyordu, hatta alligi yuzune surmeden once dudagiyla yan yana tutup, tonunu burdan anlayabilirsiniz dudaginizdaki kirmizi ile ayni mi demisti. cok cok hafif bir sekilde uyguladi sonrasinda da ve bence gri tonlu alliklardan daha hos gorunuyor, onu izledikten sonra bikac kez ben de o sekilde uyguladim. elimdeki tek kirmizi allik flormarin eski bir serisinden, o yuzden tavsiye veremiyorum ama gorurseniz deneyin derim.

28 mayıs 2017 05:03