dünya ahiret bacımdır
erkekte kısa veya skinny pantolona tahammülüm sıfır
Çirkin, sevimsiz vee itici olduğunu
Yeni Türkiye sevdalısı
Bileklerden uzanan kılları hans çatlatan
Sevgiliniz giyse nasıl tepki verirsiniz
aşkım olmuş mu o pantolon sence :d derim ne tepki vericem. böyle giyinen biriyle zaten en baştan sevgili olmam ama bir anda böyle giyinmeye başladıysa önce şaka yollu giymemesini söylerim baktım böyle devam ediyor soğurum ve bir süre sonra ayrılırım. kısa paçalı pantolon ve beraberinde gelen abidik gubidik giyim tarzı bir erkeğin sosyokültürel arkaplanına dair çok fazla şey söylüyor.
seneler önce giyimini hiç beğenmediğim bir flörtüm olmuştu. iyi çocuktu beni çok seviyodu ama çocuk gibi şortlar baskılı tişörtler falan giyiyordu. aldım alışverişe götürdüm kıyafetler seçtim onları bile bok gibi kombinlemeyi başardığını görünce soğudum, bitirdim. sevgilim dediğim kişinin yanıma yakışması gerek. avm'de yürürken aynada ikimizin yansımasını görünce utanıyodum valla, haliyle yürütemedim.
Benim ki kısa şortcu.adam her yere şortla gidiyor kış geldi diyorum iyi bari üste kazak alta yine şort giyiyor .d
Dusunmek istemem dogrusu
Maalesef kombinlerin bazı parçalarının ideolojik görüşü vardır bence, kısa paça pantolon gibi... eğer o görüşünden dolayı giymiyorsa ben olsam bir kere beğendiğim pantolon tarzında hediye alırım ama giymezse de darlamam, herkes içinde mutlu olduğu şeyi giymeli. Sevgilim bana zorla bir parça giydirtse ben o gün çok mutsuz ve rahatsız gezerim, erkeklerde de bence aynı şekildedir.
İdeolojik görüşü ne süslü