kısmetse olur dedikodusu yapmak isteyen var mı?

özellikle ilk sezona hakimim. gelmiş geçmiş en eğlenceli realite şovlardandı bence. sizin en sevdiğiniz/sevmediğiniz kişiler kimlerdi? sizce hangi ilişkiler gerçekti? aklınızda kalan en komik ya da cringe sahne neydi? gelin konuşalım, canım sıkıldı.

1.  ben hayalimdeki kadını yalan söyledim... murat reis az ırz düşmanı değildi sjssj zaten ses kayıtları çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ve kördüğüm şarkısı eşliğinde ayça-emre draması... bunun üstüne çıkan olmadı benim gözümde. emre'nin o sahte replikleri ne ölün ölüme ne dirin dirime shsj off cidden ne zamanlardı ya valla o dönem hayatım  baya yolundaydı hatırlayınca hüzünlendim

17 temmuz 2021 21:08

2. Anonim 2 süslü zaten tek gerçek olan oydu yani ekrandan hissediliyordu o gerilim. Peki danielanın koltukta takla atmasını hatırlayanlar sjsjs of beynim çöplük çöplük her detay aklımda

17 temmuz 2021 21:14

3. Ben eser west'e bayılıyordum ya. Amerikan tepkileri, arada ingilizce konuşması falan... en çok sevdiğim iki bro arasındaki talk(gizlinot: Conversation da olabilir tam hatırlamıyorum dkksks) iki bro arasında kalır demesiydi.

17 temmuz 2021 21:24

4. "Senin orda gülerken yüzünde gülme ifadesi var. " -amenna reis.

17 temmuz 2021 21:33

5. Cansel come back over here !!1

17 temmuz 2021 21:36

6. kırdın beni god damn it.

17 temmuz 2021 21:38

7. of hepsine hakimim. kariyerimin zirvesinde olmam gereken yaşta kısmetse olurcuyum.

17 temmuz 2021 21:45

8. Adnanın İngilizcesi konuşması kesinlikle unutulmazlardandı. Hala ara ara açıp izliyorum.

17 temmuz 2021 21:46

9. ben de favorilerimi yazayım. dani'nin koltuktan devrilişi listede var tabii ki. ayça'nın melek'in üzerine uçması. cansel'in melise "tikiii" diye bağırması. eser ve serhan arasındaki müthiş çekim.emre'nin "atam bir gün..." diye girdiği hikaye. melis ve semih'in helikopter gezisi.

17 temmuz 2021 21:48

10. sizce melis'in videosunda bahsettikleri olaylardan hangileri gerçekti. bence nur'la ilgili anlattıkları çok uçuktu onlara inanmadım ama finalde cansel ve birkaç erkekten dayak yemesi doğru olabilir. programda da ceyda'dan dayak yemişti. internette videousu var hatta çok net olmasa da.

17 temmuz 2021 21:50