kızlar bugün erkek arkadaşımın arkadaşının nişanı var . beyaz elbise giymekte bir sorun olur mu? nişan sonuçta düğün değil?

düğün için sıkıntı olur da nişan için sıkıntı olur mu?

1. Gelinlik standart beyaz oluyor genelde ama nisanlik icin oyle bir genelleme yapamiyorum bence sorun teskil etmez. Belki uzun ve kuyruklu bi sey olmamali ama onun disinda giyilir. Beyaz da siyah da kurtarici parcalar.

28 temmuz 2018 10:02

2. Kısa bir elbise günlük. Hiç gelinliğe benzemiyor 😂

28 temmuz 2018 10:07

3. Ben de nişanımda beyaz kısa elbise giydim. Başkası giyse rahatsız olurdum.:)

28 temmuz 2018 10:54

4. Ben kızı da tanımıyorum, çocuğu da tanımıyorum. Başka bişey düşünelim o zaman :) teşekkürler cevaplar için

28 temmuz 2018 10:55

5. Benim ablam kırmızı elbise giymişti, illa ki başkaları da vardı kırmızı giyen ve ablam ben kırmızı giydim kimse giymesin demedi. Ki çok saçma zaten gelinlik beyaz olur ve herkes biliyor bunu, düğün için kimse beyaz giymez. Ama nişan için nişanlık beyaz olur, kırmızı olur, bilmem ne olur diye bir şey yok ki. Ya beyaz değil de sizin giydiğiniz bi renk giyerse? Çok saçma geldi bana, bence istediğinizi giyin.

28 temmuz 2018 11:27

6. Gelin vasfindaki kisi beyaz giyer dugun veya nisan farketmez. Ben nisanimda pudra pembes giydim ablam beyaz giymek istedi ama ben musade etmedim, kusura bakmayin beyaz gelin rengidir artik nisanlarda da tercih ediliyor. Seninki gunluk bi elbiseymis ama baska bi alternatifin varsa onu giymeni tavsiye ederim suslucum

28 temmuz 2018 13:02

7. Arkadaşlar gelin gümüş renk giyinmiş ve birden fazla beyaz giyinen vardı. Güncellemek istedim. :d

28 temmuz 2018 19:58