kızlar cv lerinizi nereden hazırlıyorsunuz?

profesyonel bir cv hazırlamam gerekiyor

1. Canva

26 ocak 2023 14:08

2. Wordde. Canva da cv hazirlayan anaokulu bebelerinin cv siyle ofiste dalga gecip direkt arsive kaldiriyoruz. Lutfen canva da cv hazirlamayin. Yani canvada cv hazirlayan biri gercekten cocuktur. Kumda oynar. Legolardan yagmur suyu içer. Sumugunu yer. Yapmayin.

26 ocak 2023 15:43

3. Ss (link: https://images.app.goo.gl/g24VLaUDkQnmGJp89 Soyle ) bi gorsel dusun. Simdi bunu buldum ama daha sade olmali bundan bu asiri kalabalik mesela.

26 ocak 2023 15:44

4. Aynen ustteki anonime katiliyorum. Zaten o tur bi sektorse portfoy hazirlamaniz daha iyi olur.

26 ocak 2023 15:47

5. Yaşadığım ülkede böyle bir taslak asla tutmaz ne yazık ki, biraz daha bakınayım.

26 ocak 2023 15:50

6. Canva'da yüzlerce şablon var ayrıca onu da istemezseniz sıfırdan beyaz bir sayfadan istediğiniz şekilde de hazırlayabilirsiniz. Word'den bir farkı yok yani aslında tertemiz beyaz bir sayfa. Şimdiye kadar canva'dan hazırladığım cv'mi kullandım ve kabul aldığım yerler oldu. Canva deyince çiçekli böcekli bir template mi canlanıyor gözünüzde anlamıyorum da yukarıda adaylarla dalga geçtiğini söyleyen kişi gerçekten asıl sorun sizin karakterinizde gibi canva'sında word'ünde değil.

26 ocak 2023 18:44

7. anon2 herkesin sinir oldugu gerzek turk ik tiplemesi

26 ocak 2023 19:21

8. anonim 2 ne saçmalamışsın canvada binlerce şablon var gayet de güzel profesyonel şablonlar dolu. birinin cv'siyle dalga geçmek kaçıncı seviye ego ya

26 ocak 2023 23:59