kızlar gece gece gelin gördüğümüz en cringe storyleri yazalım ?

1. Ben başlıyorum

Kuzenimin kuzeni eşiyle birlikte covid olmuş. Geçen bir story attı eşiyle yatakta yatıyorlar ellerini çekmiş tutuşurlarken ama ellerinde eldiven var. Altına da "virüs bile bizi ayıramaz." Yazmış shahahshahah ya aşırı güldüm çok komik geldi ne alaka aq dedim

22 aralık 2020 01:06

2. Offf süslü direkt bir tanıdığım geldi aklıma sürekli babasıyla olan diyaloglarını yazıp atıyor kendisi kardeşimin de eski öğretmeni bana gelip abla yaaa çok cringe diye izletiyor agahshs

Diyaloglar çoğu zaman kızın arabasıyla ilgili oluyor ashdhdd

22 aralık 2020 01:08

3. Süslüüü ayrıntı ver acil shsbahhs off arabam da yok anlayamam gerçi diyalogları :,,,,(

22 aralık 2020 01:15

4. Süslü asgsga -kızım bugün otursana evde bak kimse yok dışarıda- dedi babam ama bakın ben yine neredeyim..

direksiyon ve yol temalı videosuna bu yazıyı yazmış 😂

Diyaloglarda yazılmaya değer hiç bir şey olmaması afagaga

22 aralık 2020 01:22

5. Dedikoducu seni ashsj. Melis ayca diye biri var ya onu stroysine denk geldim bugün. 15 tane story varsa 13 tanesinde link verilmiş ve bir ürün övülmüş. Geri kalan ikisinde de kendini öven mesajlar yayınlamış.

Biri şey yazmış 'verdiğin linklerin hepsine tek tek tıklamazsam günüm güzel gitmiyor, sen kralsın süpersin. Önceden samimiyetsiz gelmiştin ama seni tanıdıkça çok sevdim verdiğin her linke tıklıyorum.' bu bir cringe. Ya çocuk ya aptal bir ergen zaten belli ki beyin gitmiş bunda. Krallık dediği de link verme kralı herhalde.

Bu da altına 'evet belki her şeye gulmedigim icindir. Gulsem ehehe diye şirin olurdu ama ben gülmedim hiç ondandır.' ya utanma olur insanda valla ne üretiyorum insanlara ne fayda sağlıyorum diye bir düşünce yok asla. Sen link veriyorsun link akşama kadar tek yaptığın bu, sanki dünya kurtarıyor krallığı da kabul etmiş hemen asbxkd. Bir de neden gulmedigini bilmeyen yok herhalde, gülmenin şirin yapmadığı tek insan olduğunu kendisi de biliyordur üzgünüm ama. Mesajı ve bunu paylaşarak ovunmesi başkası adına utandırdı.

22 aralık 2020 01:23

6. Bitane daha geldi aklıma kuzenim eşinin kendine aldığı telefonun kutusunu açarken video çekip aşk müzikli story atmıştı bir de tabi

Can eşim teşekkür ederim yazısı offfdddd

22 aralık 2020 01:23

7. Süslü bence hepsi aynı tipler ya hani aynı ideoloji. Kınamak için demiyorum ama öyle :|

22 aralık 2020 01:23

8. Influencerlarin bir ürün tanıtırken canlandirdiklari flash tv oyunculuklarına onlar yerine ben utanıyorum.

22 aralık 2020 01:23

9. Ahahah inf anlatan kızlar valla hiçbirini 4 yıldır takip etmiyorum ama rezilliklerine buradan aşinayım ğzülüyorum da aslında influence eden kişilerin bu kadar cahil ve içi boş olmasına :(

Ay kızlar benim ortaokuldan beri hiç sizin anlattığınız tipte arkadaşlarım olmadığından hiç aşina değildim şükür ki mis gibi kaliteli okullarda okudum ama büyüdükçe uzak akrabaların vs storyleri aşırı batmaya başladı vay arkadaş bu devirde hala kocam da kocam kalmış mı diye hayret ediyorum yahuu

Büyük konuşmuyorum allahım vallahi

22 aralık 2020 01:27

10. Aaaaaa elvinin marka gönderisi kurabiyeleri hamarat günümdeyim yazıp paylaşmasıııııı bunu unutmamalıyız bence hahaha

Sonra yalanı ortaya çıkınca kıvırmaya çalıştığı storyde cringe 2

22 aralık 2020 01:28