kızlar parfüm nereye sıkılmalı? kalıcı olması için?

1. Tasa .d

26 şubat 2021 12:59

2. Kulak arkası, boyun, kol dirsek içi, bacak dirsek içi, boyun ve göğüs. Meme değil ha.

26 şubat 2021 13:00

3. bilek içi kulak arkası dense de ben tenime değdirmem pek fazla kıyafetlerin üstüne sıkarım daha çok yine de daha kalıcı olsun dersen bilek boyun kulak arkası gibi bölgeleri önden iyice nemlendirmek de parfümün tende tutunup kalıcı olmasında işe yarar.

26 şubat 2021 13:05

4. Ya benim parfumum hafif oldugu halde o kadar fazla bolgeye sikarsam cok yogun oluyor. Ben de cilde degidirilmemesi gerektigini okumustum bi yerde. Ben gogus ve bacaklara dogru iki fis kullaniyorum genelde, kafama gore tamamen. Agir paefumu tek fista birkirim mesela.

26 şubat 2021 14:00

5. Parfüm özelinde bilgim yok neredeyse hiç kullanmadım hayatımda ama tüm vücudumu kremlerim, deodorant vücut spreyi vs kullanırım bir tek saçıma sıktığım saç spreyinden kalıcı güzel koku olarak dönüt alabiliyorum ahahah. Buyüzden değişik bi fikir olarak saça bir fıs sıkmak etkili olabilir demek istedim.

26 şubat 2021 20:10

6. ense ve kıyafetlere sıkılabilir. boyun, omuzlar, bilek bu yerler kadar etkin değildir.

27 şubat 2021 06:02