kızlar protez tırnak cidden çok zarar veriyor mu tırnağa?

daha önce kalici oje yaptirdim ama hic protez tirnak yaptirmadim. arkadasimin biri asiri oneriyor biriyse tirnagi mahveder sakın yapma diyor. benim tirnagim belli bir boydan sonra uzamiyor bir de ben isiriyorum stresli anlarimda. cidden cok ozeniyorum okulumda her 5 kizdan 4unde degisik degisik protez tirnak var. ankara onerilerine acigim bu arada.

1. Şehrimdeki iyi denecek bir yere yaptırdım protez, yaptırmaz olaydım gerçekten. 2 aydır tırnaklarımı toparlamaya çalışıyorum. Kağıt gibi oldular inanılmaz resmen tırnağım bükülüyor :(

10 mayıs 2022 13:53

2. ben tırnağınızı uzatabildiğiniz kadar uzatıp jel kaplama yaptırmanızı tavsiye ederim. kendi tırnağınız 2. ayda protez olabilecek kadar uzayacak zaten ve protezden daha dayanıklı olacak. yıpranması tamamen çıkaran kişi ile ilgili, tırnağı çok incelterek çıkarırsa kırılma yıpranma yaşamanız olası, ben eski gittiğim yerde yaşadım. tırnaklarımın hepsi çıkarırken kırıldı kadın kullanamadığımı söyleyip bana suç attı. şuan gittim yerde bir kere bile hassasiyet, acı veya yıpranma yaşamadım ankara için tavsiyem maalesef yok

10 mayıs 2022 13:53

3. Jel kaplama ile kalici oje ayni sey mi suslu

10 mayıs 2022 14:28

4. değil süslü. kalıcı ojede dümdüz tırnağın üstüne sürüyorlar. jel kaplamada tırnağı kalın bir jelle kaplayıp üstüne oje sürülüyor o jel tırnağı koruduğu için kırılmıyor. kalıcı ojedeki gibi silinme etme olmuyor bir daha söktüreseye kadar kullanabiliyorsun

10 mayıs 2022 15:29

5. ben kaplamayı proteze göre daha doğal ve dayanıklı buluyorum, üstelik fiyatı biraz daha uygun. üst üste 2 kere yaptırsanız tırnağınız altta kırılmadan uzayacağı için protez boyuna geliyor zaten ben çook uzun kullanmak istemediğim için biraz kısalttırıyorum. ben bu boy kullanıyorum fikir vermesi için (link: https://www.instagram.com/p/CcQHP9CMiGj/?igshid=YmMyMTA2M2Y= )

10 mayıs 2022 15:35

6. yok ben uzun isterim derseniz iki ayda bu kadar uzatabilirsiniz bu da kaplamaymış (link: https://www.instagram.com/p/CNvLSGcLL2J/?igshid=YmMyMTA2M2Y= )

10 mayıs 2022 15:37

7. Bir senedir kısa aralar vererek yaptiriyordum son 4-5 aydır da kendim yapmaya başladım en son çıkardığımdan beri de tırnaklarımı dinlendiriyorum. Çünkü tirnagim kalmamış. Tırnaklarım yarıya kadar yok olmuş durumda biraz uzasın guclensin üstteki suslunun dediği gibi kaplama yapacağım sadece.

10 mayıs 2022 15:42

8. protez ve güçlendiricili kalıcı oje yaptırıcaksanız eger, sürekli devam etmeniz gerekiyo, yatırıp çıkartırsanız ve tekrar yaptırmazsanız evet incelir.

1 seneyi geçmiştir düzenli olarak güçlendiricili kalıcı yaptırıyorum, sıkıldım çıkarttım tırnaklarım kağıt gibi oldu ama ben cıkartana kadar zararını görmedim hiç dolayısıyla zarar kısmı size kalıyo.

ha bi de çıkartırken rica ettim komple temizlemeyin diye, bazı tırnaklarımın üzerinde incecik jel katmanını bıraktılar ama bazılarının jeli hasarlı olduğu için komple çıkardılar. komple çıkan tırnaklarım cooook hassas, yorganı tutup çekerken bile tırnak kıvrılıyor içeri doğru hiç direnci kalmadı ama diğerleri normal tırnak gibiler daha güçlüler

10 mayıs 2022 22:18