kızlar selam araba ne kullanıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?

hiç arabadan anlamıyorum maalesef. ehliyetim bile yok öyle diyim ama araba almam gerekiyor. maksimum 500-600 bin skalasında, otomatik olarak ne tavsiye edersiniz?

1. VW Polo 1.2 kullanıyorum otomatik, çok memnunum. Küçük araba baktım almadan da. Opel Corsa, Ford Fiesta, Renault Clio, Fiat 500, Hyundai i20, Honda jazz, Toyota Yaris ama VW daha güven verdi ve sürüşü daha tok geldi.

4 temmuz 2022 10:05

2. Ben skoda. Otomotiv sektöründeyim zaten vw grup için çalışıyorum o grubun tüm araçlarını seviyorum skoda rapid ya da scala çok hoşuma gidiyor. Gönlüm superb isterdi ama imkansız.

Not: otobüs spor.

4 temmuz 2022 10:32

3. Ehliyetin bile yok ve araba mı alman gerekiyor? Önce ehliyet alabiliyor musun onu hallet de sonra araba almayı düşünürsün, acele bir durum olsa bile.

4 temmuz 2022 10:49

4. Araba surmeyi bilmeden nasil test surusune gideceksiniz? Arabayi rahat park edip edemeyeceginizi anlayacaksiniz, hangi paket almaniz gerektiginu anlayacaksiniz (baz modellerde park sansoru olmuyor, taktirirsiniz en kotu de) bu ne cesaret yigenim

4 temmuz 2022 10:59

5. Nissan qashqai den uzak dur. Benim de skalam bu ben 2017-18 honda civic ya da 2018-19 toyota corolla alıcam. Ya vw ya honda ya da toyota al süslü.

4 temmuz 2022 11:09

6. Clio 5 kullanıyorum ama bu araba küçük olsa bile daha küçük arabaları seviyorum+ İstanbul'da park sorunu olduğu için daha küçük araba istiyorum. Eğer alabilseydim 500c, mini Cooper ya da Micra alırdım çünkü küçük araba sevdası...

4 temmuz 2022 12:10

7. süslüm benim kırmızı bir mini cooper countryman hayalim var ama cooper herkesin seveceği bir araba değil :/ eğer bu hayalim olmasaydı ve param olsaydı yakın tarih model corolla alırdım

4 temmuz 2022 12:45

8. Clio 5 kullanıyorum memnunum 1,5 senedir. İlk arabam. Şimdi arabayı değiştirecek olsam Peugeot 3008 almayı çok isterdim. Ama ilk araba için küçük almaya çalışın. Ford fiesta, Nissan juke gibi. Clio'dan da ben memnunum, touch yani orta paket ama icon alın alacaksanız en üst paket yani.

4 temmuz 2022 13:21

9. 4 yıldır opel corsa otomatik dizel kullanıyorum.günde yaklaşık 100 km yaptığım halde hiç sıkıntı yaşamadım. Memnunum açıkçası arabamdan.

4 temmuz 2022 13:44

10. Soru sahibi ile aynı durumdayım. Yıllar önce aldığım bir ehliyetim var ama şimdiye kadar hiç aktif araba kullanmadım. Mayın ayında bayide sıraya girdim ve sonunda geçen hafta araba aldım. Para kredi işlerimi halletim. Bayramdan sonra teslim edilecek. Araba gelince bir şekilde kullanmayı öğrenirim herhalde. Süslü ben sıfır otomatik clio aldım. 477 bin liraya. Sizin bütçenin biraz daha yüksekmiş.Önereceğin tek şey şu fazla düşünmeden bayileri sorup araç sırasına girin fiyayları sürekli artıyor. Ben bayiye kaporayı verdikten sonra araç fiyatı 85 bin lira arttı. Arabamı zamlı fiyattan aldım.

4 temmuz 2022 23:31