kızlar selam siyah kadife elbisenin altına topuklu ayakkabı bakıyorum sizce?

süet mi almalıyım rugan mı?  bir de şöyle küpe olur böyle kolye olur çorap şu renk olur gibi önerilerin hepsine açığım, benim için önemli bir gün olacak totem yaptım detay veremem ama güzel görünmek istiyorum🥺 saç önerisi olan olursa onu da dinlerimmm elbise bu kızlar [https://www.hizliresim.com/h8mwcfg görsel] https://www.hizliresim.com/h8mwcfg

1. (link: https://www.hizliresim.com/h8mwcfg Elbise fotoğrafı)

19 mart 2022 00:59

2. bu elbisenin boyu tam diz üstüyse biraz kısaltın bence, yukarıdan çekmişsiniz ama boyu doğru bir yerde bitmiyor gibi. altına da mat deri veya rugan ama illa ki siyah topuklu ayakkabı, süet olmaz bu elbiseye çok kapatır. çorap da (link: https://www.penti.com/tr/kadin/corap/kulotlu-corap/premier-coraplar/siyah-premier-40-kulotlu-corap/p/PCLP530K15SK-500 bu) veya bunun 20 den olanı, denemek lazım. boynunuza da (link: https://www.swarovski.com.tr/p/attract-trilogy-round-kolye-beyaz-rodyum-kaplama-m5416156101-3620 şu tarz) bir şeyler... saçınızı da eğer at kuyruğu size yakışıyorsa sımsıkı yüksek at kuyruğu yapın bence, ama bana yakışmaz mesela o yüzden ben olsam düz fön çektirip salardım. öyle kıvırcık, dalga falan bence bu elbiselik değil hareketli saçlar

19 mart 2022 02:28

3. Süet stiletto da olur rugan da bence, çok ince çorap, açık volümlü dalgalı saçlar, kolye-küpe ister bence. Ben olsam kolundaki inci detaydan dolayı , abartılı olmayan, ucunda inci tanesi olan bir kolye takardım. Küpeler de sallantılı olmaz top şekilde olursa güzel olurdu.

19 mart 2022 03:43

4. elbiseyi kısalttırıp (link: https://www.pinterest.ca/pin/847591592347504296/ şu tarz) bir ayakkabı giysen çok hoş olur. gerçi bulması biraz zor olabilir

19 mart 2022 06:55

5. Nazariniz değer kem gözlüler, istemeye geliyorlar demiyor da totem yaptım diyor :d

19 mart 2022 08:39

6. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Bütün önerileri dikkate alacağım. Saçımı at kuyruğu düşünmüştüm ben de. Ayakkabıda kararsız kalmıştım rugan da olabilirmiş demek ki ona da karar vericem. Elbisenin boyu beni de biraz rahatsız etmişti kısaltıcam sanırım. Çok teşekkürler kızlar🥰🥰

Son süslü benim değil arkadaşımın nişanı. Totemden kastım bi totemim var güzel görünmeliyimdi yanlış anlamışsınız😁

20 mart 2022 23:54