kızlar sevgilimle ayrıldık gecen hafta. bu süre zarfında 2 kez bulusma teklif ettim ikisini de reddetti. o kafasında bitirmis?

aramamak istiyorum kendimi daha da kücültmemek adına fakat icimden sesini duymak geliyor. benim icin hicbir fedakarlık yapmadı iliskimiz boyunca, sürekli kendini düsündü vs, sevdigimden mi acaba bilmiyorum aramak istiyorum ama mantıgım aramamalıyım diyor. sonu olmayacak bir iliski gercekten. bana bir seyler yazabilir misiniz:/

1. Sizin gibileri anlamıyorum süslü ya 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ yani daha ne yapsın tekme tokat kovsun mu?

2 ağustos 2019 22:52

2. süslü ben de kendimi anlayamıyorum neden böyle davrandıgımı, herhalde hala bir umudum var bilmiyorum hala mı seviyorum bilmiyorum. haklısınız:(

2 ağustos 2019 22:53

3. Yapma etme. Biliyorum kendini tutmak zor ama naparsan yap boş..

2 ağustos 2019 22:54

4. Yani yeniden olsanız içinde hiç seni sevip sevmediğiyle ilgili şüphe kalamayacak mı? Bir ilişki olduğunu bitebileceğini kavraman gerek. Bağımlı değilsin ona sadece belli bir zaman güzel vakit geçirdin süslü

2 ağustos 2019 22:55

5. Bir arkadasina telefonunu veriyorsun adamin numarasini silip engelliyor. Sosyal medya hesaplarini da ayni sekilde bu kisiden arindiriyor. Belli ki sen elin varip da yapamayacaksin. Sonra da acilen kendine mesgul olacak bir seyler bulman lazim. Spor olabilir mesela acayip kafa dagitiyor.

2 ağustos 2019 22:55

6. kızlar son 5gündür öyle spora abandım ki zaten her yerim agrıyor, bana en son telefon konusmamızda yaptıgım planları tek tek saydırttı 5dk boyunca ve sonunda dedi ki planlar beni açmadı ben il dısına cıkıcam galiba, sürekli arayarak kötü seyleri hatırlatıyomusum ve hayatına bakıp mutlu olmak istiyomus. ben 1 salagım gercekten hala onu düsünen biri olarak.

2 ağustos 2019 22:57

7. Süslüm ben de geçen hafta eski flörtüme mesaj attım gayet tatlı bir mesajdı görüşmek istedim. Bana “ruh hastası mısın kardeşim Bırak Peşimi” diye mesaj attı ahahajaj ne zaman yazmak istersen beni aklına getir ve vazgeç.

2 ağustos 2019 22:59

8. Kim ayrıldı süslü ? Bir de ayrılma nedeninizin çok özel olmazsa kabaca söyler misiniz ?

2 ağustos 2019 23:01

9. iliskiye dair inancını kaybetmis, anlasamazmısız vs beni merak etmiyomuz artık vs kısaca süslü, cok uzun oldugundan anlatamıcam özeti bu:(

2 ağustos 2019 23:04

10. bana ayrılırken seni seviyorum dedi ama inanmıyorum artık