kızlar sizce demet şener, defne samyeli, çağla şikel, burcu esmersoy vs kaç yaşında gösteriyor?

yaşlarını daha yeni öğrendim hepsi 45+ özellikle defne samyeli nasıl 52 yaşında olabilir ya? bunlar ne yiyip ne içiyolar yüzlerine ne yaptırıyolar? nasıl böyle genç görünebiliyorlar

1. Çağla Şikel güzel ama genç görünüyor diyemiyorum ss özellikle çok zayıf olduğu için kollarında falan derisi kırışık kırışık görünüyor. Bu tarz küçük şeyler yaş belli ediyor.

17 aralık 2024 15:57

2. Düzenli vücut lenf masajı, düzenli cilt bakımı, düzenli medikal estetik bakımı ( ameliyat demiyorum), düzenli spor ve sağlıklı beslenme + başlangıçta iyi bir skinny genetik. Kısacası çok para harcıyorlar bu görüntü için

17 aralık 2024 16:00

3. 45+ gösteriyorlar zaten.

17 aralık 2024 16:22

4. Defne samyeli hiç dikkatimi çeken, beğendiğim biri değildi. Ta ki 6-7 ay önce assouline bebek'te görene kadar. 45-48 yaşında sanıyordum yuh 10-12 yaş daha genç duruyor demiştim içimden. Sonra yok ya en fazla 80lidir deyip googleladım ve ben şok. Sesini duymamış olsam belki tanımazdım veya emin olamazdım ama oydu. Yağmur çevik sürekli dolgular çok belli şöyle böyle diyor da gerçekten su gibi hatun, hiç rahatsız edici bir şey yoktu yüzünde.

17 aralık 2024 16:23

5. Defne samyeli hakikaten genç gosteriyor