kızlar sorum var uçak bagaj hakkında ?

1. Haydi sor sor.

8 eylül 2019 20:39

2. El bagajında çantamızda ya da üstümüzde takı toka gümüş kolye küpe kolye saat olması yasak mı? İlla çıkarıp mı geçmemiz mi lazım kontrollerden?

İkincisi bu büyük bagajlara her şeyi koyabiliyoruz değil mi? Yasaklı maddeler dışında tabi :d hani benim metal bir kaç eşyam var sorun yaratır mı? Teşekkür edeşrm yakın zamanda taşınıyorum da uçağa binmedim.sitesine de baktım Anadolu jetin ama sıvı kısıtlaması dışında bişi yazmıyor uyarı olarak

8 eylül 2019 20:43

3. Yok ya dildi falanxkdksl göndermiş bulundum hızlı yazınca

8 eylül 2019 20:44

4. Buyuk bagaja koyabilirsin evet. Ustundekileri cikartnan gerekir gecerken kemere kadar cikarttiriyolar sonra geri takabilirsin ama gectikten sonra ya da kol cantana koyabilirsin

8 eylül 2019 20:49

5. Saat, kemer x-ray'den geçilirken çıkarılır. Kalın topuklu ayakkabı giyiyorsan onu da çıkarmanı isteyebilirler. Uçak altı bavulunda tehlikeli madde olmadığı sürece taşıdığın eşyalarda sıkıntı olmaz.

8 eylül 2019 20:51

6. Anladım o zaman direkt kendi kol çantamda tutayım takıları saati falan takmadan.onları da çantadan çıkarıp koymaya gerek yok de mi o kutulara zaten çantada geçiyor kontrolden? Yanlış anlamadım? birkaç kapıdan geçiliyormuş zaten uğraşmamak adına

8 eylül 2019 20:53

7. Çantada kalabilirler. Sıvı ürünlerini çantadan çıkarıp kutuya koyman lazım, aklında olsun.

8 eylül 2019 21:01

8. Tamam çok teşekkür ediyorum :) zaten sıvı ne varsa atıcam büyük bagaja süslü riske girmeden

8 eylül 2019 21:06

9. Uluslararası uçuşta bile takılarımı çıkartmamı istemediler. Saat takmıyorum ama kolye, yüzük, bileklik sorun olmadı.

9 eylül 2019 00:10