1. Boyum yüzünden artik ozgüvenim çok düşüyor. Ben liseye kadar cok kısa ve zayıf bir çocuktum. Hatta beden egitimi sırasında hep en sondaydım. Ve akran zorbalığına maruz kaldım yıllarca. Liseye gecer geçmez bana bir şey oldu ve boy attım.
Gercekten inanmayacaksınız ama cevremde hemen hemen en uzun kadın benim. Zaten ailedeki erkeklerin çoğundan uzunum. Hatta abimden bile uzunum. Ve abim sürekli "maşallah erkek gibisin erkek olacakmışsın da yanlis olmuş" vs şeyler diyor. Annem desen sürekli leylek bacak diyor.
Abim hep boyuna 170 dediği için herkes bana 175 falan derdi. Oysa geçen gün ölçtürdüm 169 cm çıktım.
Uzun zamandır boyum yüzünden özgüvenim düşüyor. Özellikle sosyal medyada falan uzun kızların erkeksileştiğinden bahsediyorlar, yok işte erkekler minyon severmiş falan.
Eskiden asla aklima böyle şeyler gelmezdi. Aksine özgüvenim yerindeydi ve kendimi beğenirdim.
Ama son 1 yıldır herkesle boyumu kıyaslıyorum. Cidden bana inanmayacaksınız ama sürekli ortamdaki uzun kişi olmaktan bıktım :((
Gerçekten kadınlarda uzun boylu olmak eksi bir ozellik mi?
chi-chi