kadınlarda uzun boy eksi bir özellik mi ??

soru cevapta çunkü buraya yazınca paragraflar karışiyor. uzun olduğu için özür dilerim:(

1. Boyum yüzünden artik ozgüvenim çok düşüyor. Ben liseye kadar cok kısa ve zayıf bir çocuktum. Hatta beden egitimi sırasında hep en sondaydım. Ve akran zorbalığına maruz kaldım yıllarca. Liseye gecer geçmez bana bir şey oldu ve boy attım.

Gercekten inanmayacaksınız ama cevremde hemen hemen en uzun kadın benim. Zaten ailedeki erkeklerin çoğundan uzunum. Hatta abimden bile uzunum. Ve abim sürekli "maşallah erkek gibisin erkek olacakmışsın da yanlis olmuş" vs şeyler diyor. Annem desen sürekli leylek bacak diyor.

Abim hep boyuna 170 dediği için herkes bana 175 falan derdi. Oysa geçen gün ölçtürdüm 169 cm çıktım.

Uzun zamandır boyum yüzünden özgüvenim düşüyor. Özellikle sosyal medyada falan uzun kızların erkeksileştiğinden bahsediyorlar, yok işte erkekler minyon severmiş falan.

Eskiden asla aklima böyle şeyler gelmezdi. Aksine özgüvenim yerindeydi ve kendimi beğenirdim.

Ama son 1 yıldır herkesle boyumu kıyaslıyorum. Cidden bana inanmayacaksınız ama sürekli ortamdaki uzun kişi olmaktan bıktım :((

Gerçekten kadınlarda uzun boylu olmak eksi bir ozellik mi?

13 eylül 2020 22:15

2. Dkdkdkdkdkkd uzun boylu olmak eksi mi diye sorunca 180 falansınız hadi 175dir belki diye düşünmüştüm ama 169 ne? Trol müsünüz? Skmxcmcmcnjcncnvmvmc

13 eylül 2020 22:18

3. Bunları 169 boyunuzla mı yazıyorsunuz süslü ben 170im hiç birini hissetmiyorum.

Hobitler ülkesinde filan mı yaşıyorsunuz siz

13 eylül 2020 22:18

4. Süslü kuran carpsınki trol degilim. Boyle diyeceginizi biliyordum. Ben de bu boya uzun demezdim. Ama cidden gelip görseniz buraları bizim aileyi falan, anlarsınız demek istedigimi:(

13 eylül 2020 22:20

5. Kalıplı değilseniz boyunuz göze batacak kadar değil ya. 170 üstü bence hoş görünmüyor ama orta/uzun sayılırsınız.

13 eylül 2020 22:20

6. 175'ten bildiriyorum; gittiğim tüm ülkelerde oldukça beğeniliyorum, ilgi çekiyorum. Aşağı yukarı aynı yüz hatlarına, vucut oranlarına sahip olduğum daha kısa arkadaşlarım hep bi tık gölgede kalıyor ister istemez.

Sen götten bacaklı, kıl yumağı türk erkeklerine bakma. Hahaha abin bile 170 diye geziyomuş yaa... kedi-ciğer hesabı hep.

13 eylül 2020 22:21

7. Ya mesela topukluyu bile zor giyiyorum. Abimler hemen zatrn uzunsun ne gerek var giymeye düz giyin diyorlar.

Ya da güzel bir kızdan bahsederken hep çıtı pıtı diye bahsediliyor.

13 eylül 2020 22:23

8. Sizin boyunuz uzun değil süslü abiniz kısa agagsgs

13 eylül 2020 22:23

9. çok  ilginç 173'üm en azından 180 üstü olduğunuzu düşünmüştüm okurken. Bu arada sizin okulda kısa boyluları sona atıyorlarmış demek, bizde uzun boylular sona atılırdı. Hem sınıfta en arkada otururdum hem beden dersinde sondaydım. İlkokuldaki sınıf arkadaşlarımdan bir yaş küçük olmama rağmen boyum uzun olduğu için herkes beni daha büyük zannederdi ve ona göre davranırdı, tüm bunlara rağmen böyle bir ruh haline girmedim. Çok mutluyum ve şükrediyorum, şimdi yeni nesil de uzun zaten benim boyum ortalama hala geldi.  Boyunuz stres yapacak uzunlukta değil niye dertlendiğinizi çok anlamadım üzgünüm.

13 eylül 2020 22:24

10. *yanlış anlamayın bir ortama ilk girince olan durumdan bahsediyorum. İş gezilerinde falan. Yoksa evli barklı, yarı asosyal bi insanım yani. Sadece uzun boyın hemen her yerde olumlu bir özellik olarak görüldüğüne dikkat çekmek istedim.

13 eylül 2020 22:24