kafam karmakarışık... lütfen yargılamadan, empati yaparak cevap verin?

soru yorumda...

1. süslüler ben geçen günde bahsedeceğim konuyla ilgili soru sormuştum fakat okumayanlar için detaylı anlatarak sizlerden fikir almak istiyorum. lütfen yargılamadan, empati yaparak cevap veriniz.

3 aydır devam eden uzak mesafe ilişkisi olmasına rağmen mükemmel ilerleyen bir ilişkim vardı. erkek arkadaşımla 11 sene önce lisede tanışmıştık fakat araya bir sürü problemler girdiği için sevgili olamamıştık. 11 sene sonra ise sosyal medyada tekrar karşılaştık ve saatler süren telefon konuşmalarından sonra sevgili olduk. yaşadığı şehre gittim ve rüyalar gibi 4 gün geçirdik.

ben yaşadığı şehirdeyken kendimi ona tamamen anlatmak istediğim için 7 sene önce grup seks yaptığımı itiraf ettim. pişman olduğumu ve şuan olsa asla yapmayacağımı söyledim. anlık bir soğuma yaşadı ama sonrasında durumu toparladık ve sorun yokmuş gibi devam ettik.

sonrasında yaşadığım şehre geri dönünce bu konu tekrar aramızda problem oldu. bende yalan söylemek zorunda kaldım. yalan söyleme sebebim canı yanmasın ve aramızda sorun olmasın diyeydi. bana yetemeyeceğinden korktuğunu söyledi, uzun saatler konuştuktan sonra problemi tekrar çözdüğümüzü zannediyordum fakat öyle değilmiş. 2 hafta önce benim yoğunluğumdan dolayı telefon konuşmamızın süresi azalınca kendisiyle yalnız kaldı ve düşünüp kafasında senaryolar üretmeye başladı.

başta bana bunu hissettirmedi ta ki geçen hafta ayrılmak istediğini söyleyene kadar. sebebini sorduğumda bu konuyu söyledi ve ben yine kaçamak cevaplar ve yalanlar söylemek zorunda kaldım.

1 haftadır sürekli ayrılmak istediğini söylüyor hatta kısmen bitirdi. başta arama diyordu, aradığımda açmıyordu.. salı günü her şeyi detaylıca konuştuk. ben bu durumu aşamıyorum ve sen bana yalanlar söyledin dedi. bende daha fazla üzülmesini istemediğim için yalan söylediğimi, pişman olduğumu anlattım, ikna olur gibi oldu fakat sonrasında yine ileride üzüleceğiz bitsin demeye devam etti. bende eğer bitirmek istiyorsa beni sosyal medyadan silip engellemesini yada artık bana karşı duygularının azaldığını söylemesini aksi takdirde çabalamaya devam edeceğimi söyledim.

biliyorum ona bu kadar ısrarcı davranmamalıydım, kendi gururumu hiçe saymamalıydım fakat suçluyum, hatalıyım, pişmanım... bu yüzden çabalamazsam daha kötü hissedeceğimi biliyorum. en azından çabalamalıyım diye düşünüyorum.

bu arada dün akşam bir kızla tanıştığını söyledi. kıskandığımı hissedince de kızın sadece arkadaşı olduğunu, flört etmediğini söyledi. kafa dağıtması gerekiyormuş... bunların üzerine ben yine istiyorsa engelleyebileceğini söyledim, cevapsız bıraktı. biliyorum beni cepte tutmak istediğini söyleyeceksiniz fakat ben öyle hissetmiyorum, bana sanki kaçıyor gibi geliyor.. i̇leride üzmekten üzülmekten korktuğunu söyleyerek kaçmaya çalışıyor gibi hissediyorum.

buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. size sormak istediğim şey şu aramız iyiyken önümüzdeki hafta onun yaşadığı şehre gideceğime dair plan yapmıştık, uçak biletini vs satın almıştık. ben hala gitmek istiyorum fakat oraya gidersem barışacağımızı bildiğini fakat sonrasında yine kötü olmasından korktuğunu söylüyor. siz olsanız ne yapardınız? lütfen beni yargılamadan cevaplayın.. şimdiden çok teşekkür ederim.

21 nisan 2022 12:13

2. kovalamayı kes öncelikle. neden suçlusun onu da anlamadım ayrıca 7 sene önce o hayatında yokken yaptığın bi şey için nedne seni yargılamasına izin veriyosun? sanki kendisinin eline kız değmemiş gibi seni yargılıyo. yetemiycekmişmiş ay götüm ya :D

yapman gereken şu: ''kaç gündür peşinden koşuyorum sen de bundan zevk alıyosun. ayrılmak mı istiyosun, okey istediğin gibi olsun ayrılalım hoşçakal'' ve her yerden engel. ne götünü kaldırıyosunuz şunların

21 nisan 2022 12:17

3. Üff. Maval okumasın. Beraber olmak isteyen para karşılığı seks yapanlarla da beraber oluyor 7 sene önceki olayı ısıtıp ısıtıp önüne sunması onun iflah olmaz bir çomar olduğunu, senin de dürüstlük kisvesi altında saftirik bi şey olduğunu gösterir. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil abi ne demek 7 sene önceki pişman olduğun olayı anlatmak? Bak ilişki içindeyken bi şeyler olsa anlarım dürüst ol ama onu hiç ilgilendirmeyen bi şeyi neden anlatıyorsun? Hadi anlattın, adam bunu kaldıramamış olabilir tamam ayrılmak istediğinde peşinden koşma bari. Low hayatlar low ilişkiler.

21 nisan 2022 12:17

4. Klasik süslu sözluk ikiyüzlülüğü baş göstermiş yine. Adama uymamistır ayrılmak istemistir size or.pu mu demis yargilamis mi, vay efendim nasil yaparsin mi demiş ben kaldiramam bana uymaz demiş ayrilmak istemiş neyi zorluyorsunuz neyine anlayis göstermiyorsunuz? Eskiden fuckboy olan bir erkek olunca kaç süslü, eskiden çok ons yaşamışsa kaç süslü, eskiden amsterdama gitmiş orada ilişkiler yaşamışkaç, o zaman hiç adamin geçmisi size ne demiyoruz ben de demiyorum burada da diyemem. Ikiyüzlu degilim herkes herkesin kriterlerine uyacak diye bir sey yok, zorlamayin adama da kizmayin siz de baska zaman ne bileyim eskiden trans erkeklerle iliskiler yasamis bir erkegi istemeyebilirsiniz.

21 nisan 2022 12:27

5. kanka bir şey sorucam sen yüzsüz müsün?

21 nisan 2022 12:30

6. Anlıyorum süslu diyorum ya siz bunu kabul ettiniz ama sizin de baska hassasiyetleriniz vardir yani saçma olabilir örneklerim ama eskiden sevgilisinin en yakin dostuyla iliski yasamistir bu sizin kirmizi cizginizdir geçmis deyip gecemezsiniz, bunu yapan kisiyle ben olamam dersiniz bilmem anlatabildim mi? Saygi gostermelisiniz

21 nisan 2022 12:35

7. belli yüzsüz olduğun günlerdir bu saçma sapan konu ile geliyorsun. sana burada yirmi kişi tavsiye verdi, hala kendi bildiğini okuyup gelmiş bizden yardım istiyorsun. bundan bize ne? yardım isteyip sonra yapmayacaksan neden soruyorsun? ve evet yüzsüzsün adam başkası ile konuşmaya başlamış hala gelmiş diyorsun ki çabalayacağım. aynen kanka

21 nisan 2022 12:39

8. Empati yaparak değerlendiriyorum karşımdaki insan bana grup seks yaptığını söylesem

bu bir arkadaşım değilse eğer bu durumdan hoşlanmam yani niye bunu konuşuyorsunuz yani niye bunu söylüyorsun dikkat çekmek için mi bak ben ne kadar iyi sevişiyorum demek için mi ben sevgilimle ne kendi geçmişimi ne onun geçmişini konuşmadım ikimizin de ben sütten çıkmış ak kaşık olmadığı ortada ama bunu yine de oturup konuşma gereği hissetmedik herkesin deneyimi kendine eğer bugün birlikte bir halt yemeyi düşünürsek o zaman konuşuruz.

Karşındaki insan da sen durduk yere böyle bir muhabbet açınca ister istemez seninle ilgili soru işaretlerine düşmüştür soğumuştur ve ayrılmak istemiştir daha neyi uzatıyorsun.

Bir de bu muhabbetin üzerine yalanlar söyledim diyorsun sen kendine sor yakın arkadaşın gelip sana böyle bir hikaye anlatsana sen de ayrıl gitsin demez misin

21 nisan 2022 12:41

9. ya demek ki böyle bir deneyimin olmasını kaldıramadı bu kadar basit. artık rahatsız etme bence. çünkü unutulmaz. 25 yıllık evli olsanız 26.yılda aklına gelse yine olay patlayacak. iyice bağlanmadan ciddi adımlar atılmadan bitmesi en iyisi gibi görünüyor

21 nisan 2022 13:09

10. Ay altı üstü 3 aylık bi şey. İstemiyorsa istemiyor ne bu dram ablam be. Memlekette adam mı kalmadı yalanlar yalanlar o üzülmesin diyeler içim şişti valla snsjs

21 nisan 2022 13:11