kafayı yemek üzereyim regl olamıyorum?

geçen ay reglim bittikten sonra cinsel ilişkiye girdim, korunmadık ama kafamda bir sıkıntı yok çünkü oral yol ile boşaldı. reglim 4 gün gecikti ve ister istemez saçma sapan düşüncelere girmeye başladım. her yerim aşırı şiş, belim ağrıyor sürekli oldum sanıyorum ama olmuyorum. karnınım sol tarafında özellikle bir ağrı var. göbeğim şiştiği için hamile miyim triplerine giriyorum ahhshshs ama gerçekten çok zor bir ihtimal... adaçayı içiyorum 2 gündür etki etmedi lütfen adet söktürücü bir yöntem biliyorsanız paylaşır mısınız?

1. Ağzınıza boşalmış olsa bilse zevk suyunda da sperm vardır. Hatta sadece sürtünürek bile hamile kalma ihtimaliniz var

29 aralık 2019 22:32

2. Soğan ya da maydonoz suyunun da adet söktürücü olduğu söylenir.

29 aralık 2019 22:35

3. Süslü bu kadar kolay olamaz ya :/ Belirtileri var ama adet olamıyorum, hamilelik testini kaç günlük gecikmede yapmam gerekiyor

29 aralık 2019 22:38

4. Regl bittikten (birkaç gün) sonra ilişkiye girip hamile kalma ihtimali çok çok az. Kaldı ki, içe boşalma olmadı yazmışsınız. Hamile kalma ihtimali milli piyangodan on milyon kazanma ihtimali ile aynı. Gecikmenin sebebi muhtemelen hava değişimdir. Yolda olduğu için de bu tip ağrılar başlamıştır.

Neyse, adet söktürücü olarak maydonozu kaynatıp suyunu içmek diyebilirim.

29 aralık 2019 22:41

5. Söktürmesi için kekik kaynatıp içebilirsin. Limonlu şeylerden biraz uzak dur çünkü ekşi şeyler kesebiliyor regli

30 aralık 2019 00:19

6. ah süslü sen bensin valla ben de kaç gündür yazıcam bişi derler moralimi bozarlar diye yazamıyorum. ben de çok geciktim. her gün belim karnım ağrıyor üstellik midem bulanıyor. regl öncesi de bulanır mı mide?? aynı senin gibi adaçayı içiyorum iki gündür.

30 aralık 2019 00:21

7. Ben çoğunlukla papatya çayı içiyorum. Alerjiniz yoksa deneyebilirsiniz.

30 aralık 2019 00:30

8. Strese soktum kendimi ondan da gecikiyor olabilir. Mide bulantısı bende yaşıyorum baş dönmesi vs. Maydonoz ve soğan suyunu deneyeceğim

30 aralık 2019 01:46

9. Güncelleme yapmak istedim. Düşünmemeye başladım, stres yapmadım ve regl oldum yeyyy!!

1 ocak 2020 14:40