kahve içince ellerim titriyor?

bu sene yaşamaya başladığım bir durum bu daha önce hiç yaşamafım kahve içince ellerim ayaklarım hatta tüm vücudumda titreme yaşıyorum ama çarpıntı yaşamıyorum. bunun gibi bir durum yaşayan var mı kahvenin bu durumdaki etkisini anlamaya çabalıyorum.

1. Daha 25imde 60 yaş tepkileri veriyor vücudum bitmişim ben o zaman süslü.

23 haziran 2021 18:19

2. Kahve olarak ne içiyorsunuz? Türünü ya da markayı değiştirin.

23 haziran 2021 18:20

3. Süslü söyle filtre kahve mesela farklı yerlerden de içince oluyor belli bir marka veremem. Kan değerlerime de düzenli baktırıyorum haşimato tiroidi hastasıyım çünkü her zamanki seyrinde şu an değerlerim ama neden titreme yapıyor onu çözemiyorum tansiyonu mu düşürüyor ki? Ya da kan şekerine mi etkisi oluyor? İnsülin direncim vardı eskiden ama son kontrollerde geçtiğini gözlemledik doktorum da söyledi geçmiş artık diye onunla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum zaten kahve içmeyi azalttım ama yine de arkasındaki belirli bir neden varsa onu merak ediyorum. Doktorum da hiç kahve vs içme demedi bana hastalığımla alakalı ki eskiden çok tüketirdim hiç yaşamazdım bu sorunu şu sıralar eskisi kadar çok tüketmeden de yaşadığım için çok çok azalttım içmeyi.

23 haziran 2021 18:28

4. Kafeinsiz tüketsem çözüm olur belki de çok teşekkürler bu arada türk kahvesinde bu sorunu yaşamıyorum. Filtre ve espresso bazlı kahvelerde daha çok ay çok saçma geliyor bu durum süslüler kusura bakmayın kabullenemediğim için ama çarpıntı vs yaşamadan dümdüz titriyorum garip geliyor yani :d

23 haziran 2021 18:32