kalbim çok kırık süslüler...? dinlemek isterseniz sevgilimin attığı mesajı ve olayları anlatmak istiyorum?

birileriyle konuşmaya ihtiyacım var..

1. Anlat bacım noldu

28 ağustos 2023 08:42

2. süslü sevgilm var yaklaşık 2 aydır. çok istekliydi başta ben de aşık oldum sanırım çok yüksek hissediyorum. yaşlarımız küçük değil. hafta sonu beraberdik cumartesi iyiydi pazar ortak arkadaşlarımızla buluştuk (onun arkları ben de tanıştım beraber takılıyoruz aslında). o gün biraz garip davranıyodu elimi tutmadı yakın durmadı ne bileyim bi tuhaftı hatta arkadaşları da dedi naptın kıza modu düşmüş falan. bi gün önce de benim arkadaşımın yanındaydık o gün de tam tersiydi aşırı aşık gibiydi. ben de o yüzden dün sinirlendim dönüşte yolda konuşmak istemedim onunla. kötü ayrıldık. gece bana şöyle bi mesaj atmış;

İçinde bulunduğumuz durum tamamen benimle ilgili kendimi nasıl korumaya aldıysam çıkamıyorum oradan yalnızlığa o kadar alışmışım ki bana olan ilgin karşısında ne yapacağımı bilemiyorum ve bu yüzden saçmalıyorum. Seninle olduğum zamanlarda sıkılıyor gibi gözüksemde aslında böyle olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Kendimi rahat bırakamıyorum aklımda bir sürü soru soru soru seni üzmekten korkarken daha çok üzüyor olduğumu fark ettim bugün

böyle davranarak sana iyi gelmediğimin de farkındayım. Bu belirsizliğim ani değişen ruh halim sana çok zarar verecek bunu sana yaşatmak istemiyorum nasıl düzeleceğim nasıl yapacağım hiçbir şey bilmiyorum

bu arada 5 yıldır flört harici bi ilişkisi olmamış mesajda bahsettiği bu. o kadar ağladım o kadar snirim bozuldu ki.. aradı sonra konuştk beni sevdiğini ama her gün aynı şekilde hissedemediğini bazen bağlanmak istemediğini mesafeli durmak istediğini bunun benimle değil kendiyle alakalı olduğunu ve asla ayrılmak istemediğini söyledi.

ne anlamalıyım şimdi ben burdan?

28 ağustos 2023 08:52

3. Yol ver gitsin. Hayat dengesiz birine katlanmak için çok kısa. Kısacası sorunluyum kızaaam ben diyerek senin ayrılmanı bekliyor. Çünkü cesaretsiz bir korkak.

28 ağustos 2023 08:57

4. telefonda böyle konuşmadı süslü. ben de aynen böyle söyledim hayır bugün seni kırdım ve sebebini anlatmaya çalıştım açık açık dedi. ayrılmak istemiyorum ayrılırsak muhtemelen köpek gibi pişman olup senin gibi birini de bulamıcam bi daha dedi. yalan mı bunların hepsi şimdi sizce..

28 ağustos 2023 08:59

5. süslüler çok yoruldum ya. 30 yaşındayım ben... ağlayarak yazıyorum şuan... insanlar neden böyle gerçekten ben artık mental olarak bittiğimi hissediyorum..

28 ağustos 2023 09:00

6. Psikolojik sorunlarım war benim... bi tek sana karşı değil herkese böleim... ailemle kötüyüz... bilmediğin şeyler war..

28 ağustos 2023 09:02

7. 2-3 ay geçince tak bi mesaj : denedim ama yapamadım. seni olması gerektiği kadar sevemiyorum. ben ilişki içerisinde bulunmaya hazır değilmişim bla bla

28 ağustos 2023 09:03

8. ayrılmaya hazır değilim süslüler ya.. hepsini ben de düşündüm şuan ağlama sebebim o zaten. hayal kırıklığım çok büyük... lütfen kırıcı bişey yazmayın hepsinin farkındayım..

28 ağustos 2023 09:04

9. Muhtemelen unutamadigi biri var o donerse diye bekliyor seni de takilalim ama ben boyleyim deyip oyaliyor yarin baskasi elini tuttugunda seni birakacak vicdan azabi cekmemek icin de onceden uyardim diyecek.

28 ağustos 2023 09:06

10. Of ne mal erkekler var ya. Seviyomusun sevmiyomusun sevmiyosan defol git yani ne oyaliyosun ya. Süslü daha 2 ay olmuş seni sevmiyo büyük ihtimalle.Bos yere kendini yıpratma lütfen daha adamın karakterini bile bilmiyosun iki ay olmus.sal sen bu adamı hiç zamanını harcama buna

28 ağustos 2023 09:06