karşı cinste herşeye rağmen çekici olmasını sağlayan şeyler?

bazı erkekleri hiç tipim olmasada çevremdeyken inanılmaz arzuluyorum. mesela beni çeken bazı şeyler; terliyken bile sabun gibi mis kokması, abartılı olmayan kol kası ve hafif göbek( yani amele tipi vücut), yuvarlak arkaya doğru büyük bir popo, güzel bir ense traşı ve kalın tok bir ses. çirkini bile arzulatıyor. sizin de var mı kızlar?

1. Geniş omuz

Evet sadece bu

10 ağustos 2022 21:00

2. süslü popoyu yazmaya geldim slkdjlsjkds ama o büyük popodan bahsetmiyorum.

danilonun fiziği gibi bi fiziğe aşırı yükseliyorum, bahsettigim aşırı kas vs. değil o bacak yapısı.

10 ağustos 2022 21:01

3. Güzel eller, duzgun ve ince parmaklar.kıvırcik olmayan hafif uzun saç hele biraz ozenilmisse off bi de anlamsizca hafif oturan açık mavi gömlek niye böyle sahiden?

Bir de şimdi tatildeyim terlik suruyen sapadak sapadak ses yapan adam çok yakışıklıydı mesela ama hiç çekici gelmedi. Genel olarak açık terlikten dışarı fırlayan kıllı ayak beni itiyor.

10 ağustos 2022 21:01

4. uzun boy ve kalıplı olması. bir de yanık ten.

10 ağustos 2022 21:03

5. Evet kızlar bir de kalın bacağa bitiyorum erkekte. Hele kalın baldırlar

10 ağustos 2022 21:10

6. Giyimde kesinlikle kolları kıvrılmış gömlek yeter. Yara izleride hep ilgimi çeker

10 ağustos 2022 21:15

7. Yara izleri mi? Kalın bacaklar mı? Göbek mi? Ense tıraşı? Tok ses? Sabıkalı bir keko canlanıyor gözümde...

10 ağustos 2022 21:36

8. Yok aslında çok kibar bir bey ama boyu kısa ve tipten sınıfta kalır. Yine de bunlardan dolayı çok arzuluyorum

10 ağustos 2022 21:39

9. Niye alay ettiniz ki normal maskülen şeyler sonuçta bunlar

10 ağustos 2022 21:41

10. Üfff ss gel sarılalım nolur. Çünkü benim beğendiğim yani yukseldigim bey de benden kısa amaaa..açık mavi gömlek, kalem parmaklar, fit vücut ve saçlarıyla beni mahvediyor

10 ağustos 2022 21:46