kardeşiyle arası kötü olanlar ?

kardeşime zor zamanlarında 3 kere kredi çektim öğrenciyken evimde yıllarca kira ödemeden kaldı ve çeşitli işlemlerini sayemde bedavaya yaptırdı.şimdi ise benim paraya ihtiyacım var vermedi benim borcum avukata devredildi (kendisinin parası var ) bir ayakkabısını ödünç istedim vermedi ben çantamı aylarca onda bıraktım sizce bu kardeşe nasıl davranılmalı bir de şunu anladım kan bağım olmadığı insanlardan daha fazla fayda gördüm.

1. Bir de orada burada ablam bana hiç bir şey yapmadı, sen ablasın yapmak zorundasın diyor..

9 mart 21:27

2. bundan sonra çok da fedakârlık yapmayıp mesafeni korursun artık kardeşin ergen değilse. sagda solda söyledikleri için de al karşına konuş?

9 mart 21:34

3. iletişimi kesmek en iyisi. annemi çok küçükken kaybettiğimiz için evin ve kardeşlerimin işini hep ben yaptım ama kardeşim yakın zamanda dedi ki "babamın zoruyla yaptın". evet gerçekten öyle; ben de o evin çocuğu olmak isterdim, mecbur kalmamak isterdim ama çaresizlik işte. yine de onca emek benim değil miydi? neyse konuşmuyorum şu an kendisiyle. hep ona kendimi anlatmaya çalıştım salak gibi. halbuki aynı evdeydik neler yaşadığımı görüyordu... ama bir kere bile kılını kıpırdatmadı.

9 mart 21:34

4. boşandığımda ortanca kardeşim bana elalemden beter davranmıştı.

sonraki süreçte iletişime devam ettim ama yangının ortasında su ver dese o suyu keyfe keder sallana sallana veririm.

borç vermem, samimi olmam, hiç bir derdi ile ilgilenmem, çocuğuna hiç bir şey yapmam ve beklemem, zaten o da yapmaz.

öz kadeşine bir kuruş vermiş bir insan değil.

küçük kardeşim ile aramız iyi. onu çok severim.

10 mart 10:10