kayınvalidenize nişandan sonra x hanım/x teyze demeye devam mı ettiniz yoksa anne mi dediniz? sadece merak sorusudur?

1. Anne dedim.

12 ağustos 2020 15:21

2. evlenene kadar "siz" dedim, şimdi de x anne diyebiliyorum

12 ağustos 2020 15:23

3. Umarım bunun için linç yemem ama kendi anne babamdan başkasına anne baba demek bana aşırı gereksiz geliyor. Sen senelerce emek ver, sonra çocuğun gitsin başkasına anne baba desin.

12 ağustos 2020 15:24

4. evet bana da a4 gibi kendi annemden başkasına 'anne' demek itici geliyordu. fakat işler ciddileşince zamanla fikrim değişti.

12 ağustos 2020 15:27

5. a4 benmişim, a3 gibi demek istedim :d içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın süslüm, ama sanki nişan değil de evlilik sonrası anne demek daha şık olacaktır.

12 ağustos 2020 15:28

6. Anon 3 tamam da başkasına anne baba diyince kendi ebeveynlerine isminle hitap etmiyorsun ki , hem eşin de senin ailene anne baba diyor.hee cok mu gerekli degil ama buyuk bir emek meselesi de degil yani

12 ağustos 2020 15:29

7. 8 yıllık sevgiliydik ve kendisini bu nedenle 8 yıldır tanıyorum, geçen eylülde nişanlandık bu cumartesi de evleniyoruz ve ben hala teyze diyorum. yılların verdiği alışkanlık. tuhaf geliyor sadece.

12 ağustos 2020 15:29

8. anonim 7 süslüm başın sağolsun öncelikle, anneciğin huzur içinde yatsın.

benim de önümüzdeki ay nişanım olacak daha önce kendisini 2 kere gördüm. direkt anne demek garip geliyordu merak etmiştim. teyze derim herhalde :d

12 ağustos 2020 15:55

9. X anne derim en iyi ihtimalle. Annemmm <3 diye kaynananın koşmaya hazır tiplerden hiç hazmetmiyorum ve çok buldumcuk geliyor kskskns

12 ağustos 2020 15:58

10. X anne diyorum. Sadece anne demiyorum, diyemiyorum, demek icimden gelmiyor.

12 ağustos 2020 16:31