kaybolan bir eşyayı bulmak için ipe düğüm mü atıyorduk napıyorduk nolur yardım edin?

süslüler böyle bir soruya bir sürü cevap gelmişti kaybolan şeyi bulmak için; ipe düğüm atmak, göbek atmak falan vardı çok hatırlayamıyorum hatırlayan yazabilir mi ya da sorunun linkini de atabilirsiniz?

1. Böyle batıl ve cahilce şeylerle vaktinizi harcayacağınıza bu vakti eşyayı arayarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

5 şubat 2020 15:53

2. Evet ipe düğüm atıyoruz ama önce boynumuza doluyoruz. Düğüm, gemici düğümü olmalı. Sonra sıkabildiğimiz kadar sıkıyoruz. Bir süre sonra kavuşacaksınız, aradığınıza.

5 şubat 2020 15:55

3. Annem bi duayı kağıda yazıp duvara yapıstırıyodu ama duayı hatırlamıyorum netten bakabilirsiniz

Bi de ethem dededen istemek diye bi tabir var

5 şubat 2020 16:06

4. A2 nin agresifliğe bak, ne mutsuz ne sinirli insanlarsınız be menepozlu gibi gerçek hayatında çevresindekilere gıkını çıkartamayan da anonim olunca hıncını alıyor herhalde

5 şubat 2020 16:27

5. a2 agresif geldi bana da evet ama menopoz gibi kadınları psikolojik anlamda etkileyen bir şeyi de yine bir kadını aşağılamak için kullanmanız sizin de pek minnoş olmadığınızı gösteriyor gibi sanki.

5 şubat 2020 16:31

6. Anonim 4 aradığım buydu yardımcı olan anonimlere çok teşekkür ediyorum

5 şubat 2020 16:50

7. bu şekilde bulursan haber verir misin süslü

5 şubat 2020 21:00

8. 7 kere ayetel kürsü okuyun.

5 şubat 2020 23:48

9. Anonim 11 işe yarayacaksa yapıcam hala bulamadım çünkü

6 şubat 2020 13:41

10. İbrahim ethem kürkünü dikem, eğer bulunursa sana bir fatiha verem.

Bunu söyleye söyleye aramaya devam edin. Bulunca fatiha okuyun. Yapıpta ise yaramadığı bir zaman olmadı bende

6 şubat 2020 14:42