kediler insan seçer mi? yoksa evdeki herkese aynı mı davranıyorlar?

hiç kedim olmadı, kedi sahiplenmeyi düşünüyorum o yüzden merak ettim

1. Benimki seçiyo ya sevgilimi seviyor beni sevmiyo şrfsz

29 nisan 2021 02:50

2. Evde beş kişiyiz kedi dışında, beşimizle de ilişkisi birbirinden farklı

29 nisan 2021 03:03

3. genelde favori insanları oluyor... yani bazıları durduk yere-büyük ihtimalle koku ve tiple alakalısdfcg- seçim yapabilir.

29 nisan 2021 03:20

4. Seçiyor diyorlar ama herkesle ilişkisi farklı üstteki süslünün de dediği gibi, eve babam ya da kardesim gelince hemen bi şımarırlar falan ama uyumak için sadece benim yanıma gelip uyur, hasta olunca da annemin başından ayrılmaz sanki onun evin annesi olduğunu gerçekten biliyormuş gibi ben de uykubuddysiyim bu durumda ahjsjsjsjdjsjxm

29 nisan 2021 04:11

5. kardeşimle çok soft sevişmeleri var, benimle epey hard sevişiyor. annem kendisine dokunamaz, korkar; ama en çok annemi seviyor. sürekli ondan ilgi bekliyor; annem de korkudan dokunamıyor, ama geceleri beraber uyuyorlar jkshfjflhdlhdlg

29 nisan 2021 08:54

6. Seçiyorlar benim anneme saldırıyor kedim agresyon problemi olustu 2 yil sonra .. anne sütünü almış kedi olursa daha iyi olur

29 nisan 2021 09:40

7. Evdeki herkese başka davranıyolar tabi kedinin karakterine de bağlı. Bazı kediler 1 kişiye bağlanıp diğerlerine elletmiyor bile bazıları herkese işine geldiği gibi davranıyor bazıları da insana tahammülü bile olmuyor her çeşit kediden var evimde ordan biliyorum. Bir tanesi bana aşık mesela illa dibimde uyur yemeğini benden ister ben de ona aşığım tabi, ama annemin kedisine annemden başkası dokunamaz anneme kedi bize panter oluyo. Alıştırmaya bağlı biraz da

29 nisan 2021 09:47

8. Süslüler çok ilginçmiş. Sokak kedileri herkese Aynı şekilde sevecen, mama istedikleri için galiba:d

29 nisan 2021 12:18

9. Mama da olabilir ama sevgiye de muhtaç olduklarından da olabilir evdekiler hep sevilince şımarıyo işte çocuk gibi düşün :d

29 nisan 2021 12:56

10. Seçiyorlar süslü, benim kedim babama resmen aşık. Televizyon koltuğu var evde onun yatağı oldu. Babam dışında kim oturursa tepesine çıkar kalkması için, gider omzuna falan yatar ama babam oturunca hiç umrunda olmaz. Kardeşimi de çok seviyor sesini duyunca bile çıldırır. Zaten benim yanımda büyüdü beni annesi sanıyor. Olan bu hikayede anneme oldu annem çok seviyor ama kedi bana, babama ve kardeşime olduğu kadar düşkün değil anneme.

29 nisan 2021 15:29