kendisi mesaj attığı halde geç ve kısa cevap veren erkek?

merhaba kızlar konuştuğum bir çocuk var öyle çok sık konuşmuyoruz o mesaj attıkça konuşuyoruz nadiren de ben mesaj atıyorum ancak fark ettiğim bir şey var, ne zaman bana mesaj atsa arkadaşlarıyla oluyor. yani sen napıyorsun diye sorduğumda hep arkadaşlarımlayım diyor. hiçbir zaman boş vaktinde mesaj atmıyor. çok hızlı cevap veren biri de değil acaba bunu bahane olarak mı kullanıyor? hani mesajlaşırken kısa kısa cevap verir karşı taraf ya da hızlı cevap veremez ve onun müsait olmadığını anlarsınız ya bu çocuk da aynı şekilde mesajlaşıyor benimle ama madem müsait değilsin başka bi zaman mesaj at zaten konuşmayı her zaman sen başlatıyorsun??? ne demek istiyor bu çocuk anlayamıyorum??

1. Ben bi yerde bu mesajlaşmanın sizden çok hoşlanmayan bi erkeğin sizi cepte tutmak için arada sizi yemlemesi ve arayı sıcak tutması anlamına geldiğini duymuştum, artık mantıklı gelmeye başladı bu düşünce.

23 temmuz 2020 18:43

2. Bir de hiç yazmıyorsun diye söylüyorlar nedense.ben cevap vermiyorum pek süslü zaten muhabbet akmıyor yani naber diyorum üç saat sonra cevap veriyor.ne konuştuğumuzu bile unutuyorum genelde.ayda bir falan güzelce konuşup salıyorum :)

23 temmuz 2020 18:52

3. Resmen içimdeki soruyu sormuşsun süslüm ya parmaklarına sağlık. Kafayı yemek üzereyim Allah aşkına bilen aydınlatsın ya. Benimde var başımda böyle bir tane arada storylerime kendi yazar 3-4 saat sonra cevap verir. Hafta sonu ortak arkadaşımızla birlikte bişeyler yaparız orda da yakın durur yanıma oturur dibime dibime girerek konuşur telefon numaramı alır hah flört ediyor dersin ertesi gün mesaj yazmaz. Sinir krizine sokuyor böyle erkekler.

23 temmuz 2020 19:38

4. süslü erkekler buluşunca bunun muhabbetini yapıyorlar sorsunlar ve bi kız var ona mesaj atıyorum falan diye hava atmak istiyor olabilir. bu tip bir çocuk vardı belki karakteri öyledir çok sevmiyordur falan dedik sonra aynı arkadaş grubundan başka bir kıza yazmaya başladı ama nasıl görseniz saniyesinde cevaplar 2 saat telefonda konuşmalar falan. sizi yedekte tutuyor bence.

23 temmuz 2020 19:53

5. A7 nin dediklerini yazmaya gelmiştim A7 ağızına sağlık. Bir bardak çay içelim seninle sen bu işi çözmüşsün mndjdndjjd

23 temmuz 2020 20:29

6. anon8 eyvallah içelim valla kız. yılların tecrübesi :p