kkizlar merhaba. tetradox kullanan var mi doktor yazali 3 hafta oldu korkudan baslayamiyorum ama sivilcelerim de az degil?

zaten doktor hapa başlamamız lazim, jel falan destek olsun dedi. internetten yorumlari okudum midemi yemek borumu mahvederse diye cok korkuyorum. bir yardımcı olun bana, içen iyi gelen ve yan etkilerle karsilasan/karsilasmayan var mi?

1. Tesekkur ederim suslum

Ya suslu yemek borumu tahriş etti, midemi mahvetti gibi yorumlar var ya bana da denk gelirse diye cok korkuyorum

3 mayıs 2019 21:28

2. Tesekkur ederim suslu yarin içeyim o zaman. Siz faydasini gordunuz mu geçirdi mi sivilceleri?

3 mayıs 2019 21:44

3. Benimki geçmişten gelen bir sey suslu ya 5.sinifta basladi sonra tam anlamiyla kurtulamadim. Bebek ciltli kizlara öyle ozeniyorum ki. Sizi esir ettim ama once kusturuyor mu cok mu aşırı çıkacak basta? 3 kutu ve isotrexin verdi doktor bana

3 mayıs 2019 21:56

4. Ben kullandım hiç bi halta yaramadı. Senelerce her yolu denedim, olmadı. Taaaa ki canım aşkım roaccuttane la tanışıncaya kadar 😍

3 mayıs 2019 22:07

5. Süslü bu ilaç benim sırtımdaki tüm sivilceleri geçirdi ama yüzüme hiçbir işe yaramadı ben kullanırken en ufak bir yan etki yaşamadım ve 15 gün arayla 3 ay kullanmıştım

3 mayıs 2019 22:10

6. Kizlar umarim gecer ya biktim artik. Roaccutane da ayri bir dert intihar bile yan etkisi ben zaten bunu denemis bir insanim psikolijimle de uğraşamam yani. Cok tesekkur ederim cevaplariniza 😍😍

3 mayıs 2019 22:23