klasik soru; boyu mu işlevi mi? ve neye göre ufak deriz kıstas nedir? 10cm kısa mıdır mesela ?

kıyaslama yapamıyorum bir kişininkini gördüm sadece o yüzden size sormak istedim troll değil ciddi soruyorum

1. hayır normal halinden bahsediyorum yani elime cetvel alıp ölçmedim tabi ama 10cm gibi bir şey belki 1-2 cm uzundur

23 mart 2020 12:02

2. Hem eni hem boyu. Uzun ince penisler de var ve ı ıııhhhh. 10 cm erekte haliyse evet kısa.

23 mart 2020 12:04

3. KIZLAR EREKTE HALİ DEĞİLLLLL

23 mart 2020 12:06

4. erekte olmayan haline bakıp erekte olan halini tahmin edemeyiz her erkekte farklı bu durum. bazısının erekte değilken 5 cm erekteyken 17 cm de olabilir. ama ereksiyon anında 10 cm baya kısa bence. 15 ve üstü iyidir iyi:p

23 mart 2020 12:08

5. a1 baktım süslüm diğer süslüler yine sorunca yükseldim

erekte olmayan 9 cm neden erekte olmayan 10cm'e göre daha çok tercih ediliyor? uzun olması daha iyi değil mi sonuçta

23 mart 2020 12:10

6. ben hiç anlamadım bu grafiği gerçekten ya açıklayabilir misin acaba ama bilale açıklar gibi..

23 mart 2020 12:15

7. erken boşalma sorunu yok sadece erekte olduğundaki boyunu bilmiyorum

23 mart 2020 12:28

8. Ben de merak diyorum bu konuyu. Pek deneyimim yok ama erekteyken 10 cm’in üstü her türlü yeterlidir gibi geliyor

23 mart 2020 12:49

9. bir yerden sonra boyun hicbir onemi yok, cunku daha ilerisi yok. belli boya ulastiktan sonra onemli olan sey kalinlik.

23 mart 2020 14:22

10. kalınlığı ne kadar olmalı ki? vajinanın genişlemeyen daralan bir şey olduğunu kabul etmiyor muyuz

23 mart 2020 14:23