klozetteki sarı leke geçmiyor ne ile çıkarabilirim?

kızlar bir hafta evde yoktuk klozetteki musluk damlamış sanırım sapsarı leke olmuş böyle çizgi şeklinde. denemediğim şey kalmadı nasıl geçer bu pis pis duruyor orda. internetteki yöntemler işe yaramadı. belki tüyo müyo bilen vardır yardım edin :::::(((

1. porçöz kireç sökücü döküp bekletin bir saat kadar. sonra tuvalet fırçasıyla oyun. muhtemelen geçer

26 ekim 2020 17:52

2. Süslü bizde yıllardır duran lekeler vardı hiçbir yöntem işe yaramıyordu en sonunda zımparayla geçirdik ama bence eğer sizinki bir haftalıksa denemeyin belki klozetin üst tabakasında aşınmayla birlikte zarar olabilir, zımparayı son çare denersiniz.

26 ekim 2020 17:59

3. tuz ruhu da geçirir.

26 ekim 2020 17:59

4. Peçete veya tuvalet kağıdını serip üstüne kireç çözücü ürünü dökün ve birkaç saat bekletin sonra fırçalayın bu şekilde deterjan akıp gitmediği için kir daha iyi çıkıyor

26 ekim 2020 18:03

5. Çok teşekkür ederim saydıklarınızın hepsini yaptım, zımpara hariç. Porçözü döküp yarım saat falan bekletmiştim sonra iyice fırçaladım ama bana mısın demiyor yerleşmiş içine işlemiş resmen.

Son süslü bi dahakine peçeteyle yapayım bu sabah aldığım porçözü bitirdim bütün banyoda ::(

Eski evlerden nefret ediyorm.

26 ekim 2020 18:26

6. Süslü bulaşık makinesi tabletini derin bir kapta sıcak suyla erit içine sirke de ekleyip geceden tuvalete döküp beklet. Bulaşık deterjanları çoğu lekeyi söküyor

26 ekim 2020 19:16

7. A5 süslü teşekkürler onu da deneyeyim yarın akşam 🌼