kobo mu kindle mı sizce? f/p ?

süslüler merhaba. uzun zamandır e-reader istiyorum. modeller hakkında bilgim yok. kobo nia modeli dr'da 1100 tl. kindle amazon.de sitesinde 150-200 euro, almanya'dan dayımdan da isteyebilirim. hangisi daha karlı veya avantajlı olur bilemedim çok kararsızım :(( fazla bir beklentim yok uzun ömürlü ve fiyatı uyguna gelsin yeterli

1. 5 senedir kobo kullanıyoruz evde, maşallahı var. Eski bi model ama piyasada yoktur. Süslü zaten telefon gibi kompleks bi şey değil çok basic bi ürün. Kindle kullanan arkadaşımdan da şikayet duymadım kobo kullanandan da. Fiyatı uygun olanı al gitsin.

5 mart 2021 18:10

2. A1 çok teşekkürler ben de öyle düşünüyorum aslında. Sadece ekşide bilgisayardan aktarma için bir sürü yöntem okudum bu kadar kompleks bir şey mi yani? Bir de bir inceleme videosunda donma yaptığından bahsetmiş sizinki ne durumda?

5 mart 2021 18:34

3. birkaç senedir 2. el kobo kullanıyorum. bazen sayfa geçişleri biraz yavaş oluyor ama rahatsız edecek kadar değil, gayet düzgün çalışıyor eski model olmasına rağmen. bilgisayardan dosya aktarmak da normal flash bellekte nasılsa aynı, hiçbir zorluğu yok

5 mart 2021 19:22

4. Donma arasıra oluyo tepesinde reset deliği var orayı dürtünce düzeliyo ama rahatsız etmedi bizi hiç. Onu da son 1 senedir yapıyo başta yoktu, ayrıca lüzumsuz eşim bi sürü uğraştı aletle hackledi falan olmayan özellikler yükledi rahat durmadı, bence kurcalamasa donma da olmazdı. Pc aktarımıyla ben ilgilenmiyorum ama bi program yüklü galiba pcde, ordan tık tık atıyoruz.

5 mart 2021 19:25

5. Kindle paperwhite zaman zaman 70 euroya düşüyor, takip edip almanyadan aldır süslüm

5 mart 2021 19:51