koltuk altı-bikini gölgesi kararması için bioderma pigmenbio kullanım memnun kalan var mı?

süslüler hazır yaz geliyorken şu koltukalrı kararmalarımdqn biraz kurtulmak istiyorum, bu ürün öneriliyor hassas bölgelerdeki kararmalar için, trendyoldaki yorumların çoğu almayın hiç bir işe yaramıyor demiş, bazısı da işe yaradığını söylemiş. öğrenciyim paramı boşuna harcamak istemiyorum kullanıp deneyimi olan paylaşırsa eğer çok sevinirim 🙏

1. ay ben de bunu merak ediyorum ucuz da bir ürün değil. daha ucuz alternatif olarak herbadermin yine karama için olan krem var acaba onu kullananlar var mı nasıl?

4 mayıs 2021 14:14

2. Bir kutu bitirdim hiçbi işe yaramadı, lazere de gidiyorum üstelik. Özellikle koltukaltı derimi kesip atmak istiyorum artık asla geçmiyor kararma

4 mayıs 2021 17:49

3. a2 beyazlatıcı leke kremini kastediyorsanız hiçbi işe yaramıyo süslü, cilt bakımından hiç anlamadığım zamanlar aldığım ilk şeylerden biriydi...

4 mayıs 2021 23:47

4. A4 evet herbadermin bikini bölgesikoltu altı için olan beyazlatıcı kremini kastetmiştim.

4 mayıs 2021 23:51

5. yok pardon ben yüz için yazanı kastetmiştim başka bir ürünü olduğunu bilmiyordum. bu leke kremi aynı nemlendirici gibiydi ama mesela o niyetle bitirdim hatta hiç tepki vermedi cildim çok ilginçti hahahha

4 mayıs 2021 23:55