koltuk altı fetişizmi hakkında ?

süslüler başlıktan da anlayacaginiz uzere konumuz koltuk alti fetisi... ben boyle bir sey oldugunu asla bilmiyordum, gecen gun tesaduf eseri twitterda denk geldim. biraz arastirdim cok sacma ve tuhaf geldi acikcasi... ve beni asil rahatsiz eden de sevgilim daha once bi kac kez koltuk altlarina bayiliyorum falan dedi. bir sure sonra da boyle biseyle karsilasinca baya sasirdim cunku cidden bilmiyodum :d sizce de cok sacma degil mi ??  ve var mi boyle baska ilginc fetisler ya ?

1. varmış işte neyini soruyon

1 haziran 2022 21:16

2. anonim 1 anlama problemin mi var? bak orada iki soru var

1 haziran 2022 21:22

3. Ayak parmağı emenleri garipsemiyor da bunu mu garipsiyorsunuz, fetiş işte... kimi koltuk altı sever, kimi sekste işemek ister ister de ister

1 haziran 2022 21:38

4. Sevgilin halk otobüsünde ereksiyon olabilir

1 haziran 2022 23:02

5. Cok çeşitli fetisler var, suratına oturup gaz çıkarmak bile.... Bana en tuhaf gelen bu olmuştu.

1 haziran 2022 23:28

6. 1-bence de çok saçma değil

2-varmis işte neyini soruyon

2 haziran 2022 01:31

7. Bende de var, kaslı kollu erkeğin kolunu başını arkasına koyması, o kas çizgilerinin kokdan gelip koltukaltına birleşmesi, oyyhhşş sjdkcjsdkl kocama asla söylemedim ama artık nasık davranıyorsam adam kendi kendine çözdü..

2 haziran 2022 01:53

8. Iıııyyyyy okurken kustum iğrenç ötesi

2 haziran 2022 10:57

9. Bence vajina ile özdeşleştiriliyor ondan. İkisi de kıllı, kokulu ve her zaman açılmıyor. Ayrıca güzeli pürüzsüzü az bulunuyor.

2 haziran 2022 23:40

10. Feromonların en yoğun olduğu yer yani kendi ten kokumuzun da. O yüzden normal hatta çok yaygın. Garip bi şey değil süslüler araştırabilirsiniz. Eski zamanlarda kadınlar koltuk altlarına mendil veya bir parça elma koyup sevdiklerine verirmiş. Kendi kokularını yani. O zamandan bu zamana vücut kokusu algıları nasıl değiştirmiş siz düşünün artık :) hatta napolyon savaştan dönerken sevdiğine yıkandıktan sonra kokular sürünme, senin kokunu alayım diyormuş.

8 haziran 2022 15:25