komşumuz köpeğini balkonda bırakmış?

komşumuz köpeğini balkonda bırakmış, ne mama koymuş ne de evin kapısı açık bırakmış, birkaç gündür gören eden de yokmuş. yan komşu abla köpeği arada duvar olduğu için kendi tarafına alamıyor, çatı katı  üstü açık hava karlı, abla yandan branda gibi birley koydu altına girsin diye ama hayvancağız ağlıyor. ne yapmamız gerekir, belediye bir çözüm sunar mı?

1. Evet köpeği merak ediyorum çünkü adamın nasıl biri olduğunu biliyorum, her zaman böyle yapıyor bu hayvanı aldı allalı bir gün bile o çatı katımdan indirmedi, soğukta aç susuz ağlıyor gelmiş bana burda adam için duygu sömürüsü kasmayın soru belli.

8 şubat 2020 16:14

2. Bence ölse eşi dostu ulaşamayınca telaşlanırdı birkaç gün içinde öğrenilirdi illa, hem köpeği balkona kilitlemek ne alaka o zaman. Aklıma komşuların taşınıp köpeği orda bırakmış olma ihtimali geldi ama taşınırken gören olurdu herhalde. İtfaiyeyi arasanız olur mu acaba?

8 şubat 2020 16:16

3. polisi arayın komşumuz öldü herhalde günlerdir gören yok ve günlerdir köpeği aç susuz balkonda diye. girerler eve herhalde.

8 şubat 2020 16:16

4. Son yazdığınızı da yeni gördüm bakamayacak insan neden evine evcil hayvan alır ki ya çok iğrenç bir şey o köpek daha iyi bir yuva bulabilirdi hatta sokakta kalsa bile çok çok daha iyi olurdu onun için

8 şubat 2020 16:18

5. Süslüler komşu evde değil, yaşlı ya da yardıma muhtaç birisi hiç değil zaman zaman kendisi gezmelere(!) çıkıyor. Köpeği düşünmeden zaten diğer komşu belirti köpeği bırakıp gene gitmiş diye. Keyfi ne zaman yeterse o zaman gelecek anlayacağınız.

8 şubat 2020 16:21

6. Anonim 3 bende buna kızıyorum bu köpek 10 yıldır burda küçükken bir heves alıyorlar o hayvanı n bir canı, duygusu yok gibi. Hevesleri geçincede atıyorlar bir kenara.

8 şubat 2020 16:25

7. lütfen polisi veya itfaiyeyi arayın

8 şubat 2020 16:27

8. merhaba, ben aynı durumdaki köpekleri kurdardım. öncelikle vakit kaybetmeden polisi arayın lütfen fakat eş zamanlı olarak hayvan dernekleriyle(mesela haytap), yerel hayvan koruma gruplarıyla (facebookta yaşadığınız yerle ilgili gruplara ulaşabilirsiniz) ve özellikle haykonfed ( özellikle haydar özkan mükemmel yardımsever biri) ile iletişim kurun. onlar yardımcı olup orman işlerinden ekiğlerle çalışma yürütüyorlar. lütfen harekete geçin ve bizi bilgilendirmeyi unutmayın. duyarlılığınız için kendi adıma teşekkür ederim.

8 şubat 2020 16:32

9. Diğer anonimlere katılıyorum. Polisi arayın komşudan haber yok köpeği günlerdir balkonda soğukta aç susuz bekliyor diyin. Gelip birşeyler yaparlar o hayvancağıza

8 şubat 2020 16:35

10. aynı şeyi söyleyeceğim. polisi ve itfaiyeyi arayın. hatta deyin ki, adama bir şey olmuş olabilir acil gelin. sadece köpek derseniz, ciddiye almayabilirler.

son olarak a1 siz adamı merak edin madem ve insanların seçimlerine kocakarı gibi burnunuzu sokmayın.

8 şubat 2020 16:42