konu dışı bacak titremesi

Susluler merhaba konu dışı olacak ama belki fikri olan vardir diye sormak istedim . Son bir aydır merdiven inerken bacaklarim titriyor yani sanki bayilacakmişim gibi ve ayni anda agriyor basarken resmen beni de titretiyor bunun sebebi ne olabilir sizce ? Kendimi cok kotu hissediyorum bunu yaşadığımda bayilacak gibi oluyorum.

1. ilk aklıma gelen bel fıtığı oldu benim :/

16 haziran 2016 13:19

2. b vitamini eksikliği var mi onu öğrenmek için bir kan tahlili yaptırabilirsiniz belki. en önemlisi bir nöroloji uzmanına görünmekte yarar var.

16 haziran 2016 13:40

3. (yazar: Baykus) belim genelde hic agrimaz regl donemi dışında ama fitik olabilir mi bilmiyorum :(

16 haziran 2016 16:02

4. (yazar: nilll ) kan verirken bayildigim icin yillardir kan vermedim ama genel olarak ayagimin altinda da kasilma var bağlantılı midir bilmiyorum . Bacaklarımin titremesi bugun ozellikle ciddi sinirlerimi bozdu oturup aglayacak kıvama geldim :(

16 haziran 2016 16:04

5. ben de (yazar: nilll)'e katılıyorum bir nöroloğa görünmekte fayda var. bir de bel fıtığı sinirlere baskı yapıyorsa bacaklara vuruyor sıkıntısı diye biliyorum. ama dediğim gibi bu kadar fark edilir haldeyse ve sinirinizi bozuyorsa mutlaka doktora gidin.

17 haziran 2016 12:43 17 haziran 2016 12:43

6. Magnezyum eksikliği nedeniyle kasılma da olabilir. Soda içmek bi nebze magnezyum takviyesi sağlıyor. Tabi kan verip doktora gitmeniz gerekli bence de. Geçmiş olsun

17 haziran 2016 14:52

7. (yazar: Baykus) teşekkür ederim gideceğim mutlaka

17 haziran 2016 17:13

8. (yazar: deliley) tesekkur ederim evet magnezyum eksikligi var zaten ama doktora gorunecegim mutlaka

17 haziran 2016 17:19