konusma esnasinda esim seksten cok da fazla zevk almadigini soyledi?

susluler birbirimizi mutlu etmekle ilgili konusurken esim laf arasinda 'mesela ben sekste o kadar zevk almiyorum ben senin zevk aldigini gorunce haz aliyorum' dedi. sanki iyi bir sey soyluyormus gibi dusundu herhalde ama beni baya uzdu. ben de onunla paylasamasam da cok keyif alamiyorum, sadece giris anini hissediyorum o kadar vajinamin icindeyken pek bir sey hissetmiyorum. hatta kendim klitorisime masturbasyon yapmazsam orgazm da olamiyorum ve vajinal penetrasyonla orgazm olanlari asiri kiskaniyorum. filmlerde internette oyle bir gosteriliyor ya da anlatiliyor ki dunyanin en zevkli olayiymis gibi overrated oldugunu dusunen bir tek benim herhalde ya da ben hala dogru pozisyon vs cozemedim.  ilk basta bende sorun var galiba dedim ama vajinanin icinde sinir bulunmadigi icin zaten cok bir sey hissedilmemesi normalmis galiba? ama erkek icin tam tersi olmasi gerekmez mi? yine ben de sorun var galiba diye dusunmeye basladim susluler :/ vajinam mi genis acaba diye uzuluyorum boyle benzer bir durum yasayan var mi merak ediyorum ve ya nasil daha fazla zevk alinir zevk verilir vs

1. Penis boyuyla ilgili bir sorunu yok suslu, dediginiz pozisyonda evet daha fazla hissediyorum ama demek istedigim oyle abartildigi kadar bir zevk alamiyorum. Ten uyusmazligimiz mi var acaba ya karsilikli zevk alinamamasi cok moralimi bozuyor :(

9 mart 2021 12:58

2. Süslüler erkek arkadaşımın penisi 14 cm falan, çoğu kadın küçük kabul ediyor ve ben hep aşırı hissediyorum ben de vajinal orgazm olamıyorum ama daha önceki iliskilerimde büyük penisler görmeme rağmen yine olamıyordum benimki psikojik mi bilmiyorum. Erkek arkadaşımla seks yapıyoruz ya o kadar coşuyorumki klitroisime dokunduğum anda orgazm olabiliyorum ama dokunmayınca olmuyor. Hissetmemek çok tuhaf cidden anlam veremedim.

9 mart 2021 13:01

3. kalınlık uzunluktan daha önemli süslüler. isterseniz 30 cm pipet sokun bir şey hissetmezsiniz.

9 mart 2021 13:44

4. Süslü kasdettiği sizin anladığınız gibi değildir. Benim erkek arkadasım da asıl zevk aldığı şeyin sevişmek değil benim zevk almam olduğunu söyler her zaman. Yani eşiniz de, asıl zevk aldığı şeyin seks yapmak değil sizin zevk almanızı sağlamak olduģunu anlatmak istemiştir. Bazı erkekler gerçekten böyle, kendinden cok karşisindaki kadının zevk alabilmesine odaklanır, kadın alırsa, o da alır.

9 mart 2021 14:01

5. Ben de eşinizin söylediği gibiyim ama erkek arkadaşıma bi şey demiyorum. Çok bi şey hissetmiyorum sizin söylediğiniz gibi ama o an onunla olmak iyi geliyor sadece.

9 mart 2021 23:38

6. Süslüm bence de eşinizin demeye çalıştığı şey 'zevk verdikçe zevk alanlardanım'.

kaldı ki ben de öyleyim, erkek arkadaşım da öyle.

yani erkek arkadaşımın zevk aldığını gördükçe benim salt seksten aldığım zevk en az 10 15 katına çıkıyor ushdshdhsh

erkek arkadaşım da benim gibi yani zevk aldığımı ona yansıttığım anda onda da olan değişikliği o an gözlemleyebiliyorum.

Hissedememene bir şey diyemem, belki korunma yönteminizle alakası olabilir. mesela prezervatif kullanıyorsanız - biz öyle korunuyoruz - bir keresinde kondoma ihtiyacımız olduğunda çevremizde alabileceğimiz tek yer bimdi ve orda kendi markası let's dışında başka prezervatif kalmamıştı ve mecburen onu almıştık biz de

ama sevişeceğimize pişman etti bizi, tamamen sizin yaşadığınız olayı yaşadım, erkek arkadaşımın penisini değil de içimde hava dolu bir poşet hissettim sevişme boyunca ve tabiri caizse o doluluk hissini asla tadamadım ki erkek arkadaşım da aynısını söyledi.

bu yüzden belki doğru kondomu kullanmıyor olabilirsiniz.

Hiç değilse bir kere kendinizi daha fazla zevk alıyormuş gibi gösterirseniz eşiniz de çok daha fazla zevk alıp daha istekle seks yapacaktır ki bu da otomatik olarak sizi yükseltir.

bunun bir döngü olduğunu düşünüyorum süslü, döngüyü bir tarafın başlatması gerekiyor ve bu neden sen olmayasın ki?

10 mart 2021 10:17

7. Kegel egzersizi öneririm hem sizin hem eşiniz için. Faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

10 mart 2021 11:31