kulağımı deldirdim kıkırdak kısmı şişti küpeyi dün aksam çıkardım. krem vs sürdüm kabuk bağladı. yine takmak istiyorum ?

küpeyi tekrar takmak istiyorum kabuk kısmını soysam küpeyi kreme batırıp tekrar kulağıma taksam bir sey olur mu kulağım hala biras şiş ama kapansın istemiyorum

1. Krem silverdin bu arada. Kolonya falan sürülür mü temizlemek ve mikrobun kırmak için tavsiyeleriniz neler

9 mart 2022 19:19

2. Takı materyali ne? Doktora git, takı düzgün bir şeyse onu tak ama antibiyotik krem sür diyecek.

9 mart 2022 19:22

3. Eczanede deldirdim işte gümüş renginde ama gümüş değildir

9 mart 2022 19:24

4. Kıkırdağı tabancayla mı delirdin? Hiç duzelmeyebilir. Delen Eczaciya sor bari.

9 mart 2022 19:28

5. Kulak memeni mi deldirdin?

9 mart 2022 19:31

6. Kulak memendir diye ümit etmek istiyorum aksi takdirde bu kadar cahil olmana çok üzülürüm... Tabancayla kıkırdak deldirmek nedir? Sakın takma bırak kapansın. Çok ciddi sonuçlarla karşılaşabilirsin.

Silverdin yanık kremi, ne alaka gidip silverdin susluu kac yasindasin yavrum sen :(

9 mart 2022 19:33

7. Kulak kikirdagi boyle gumus rengi ama materyali ne bilmiyorum, tabancayla deldirdim, ilk gunden kupeyi cikarttim kolonyayla mikrop kirdim denecek bi yer degil ne yazik ki. Takmaya falan calismayin belli ki bu konuda yeterince bilginiz yokken yaptirmissiniz zaten birakin kapansin. Bi sonraki sefere de bunun oyle kulak memesi gibi degil de piercing oldugunu ve ona gore bakim yapilmasi gerektigini anlayip arastirmanizi yapip deldirin.

9 mart 2022 19:48

8. 2 arkadaşım da tabancayla deldirdi çok önerdiler

aynı yere gittim deldirdim. malesef kıkırdağı deldirdim bilgim yoktu onlara güvendim :( ama ben 2 gün sonra çıkardım süslüler delen kişi de bilgi vermemişti bana sadece arkadaşım 1 hafta çıkarma dedi :( hametan flan var evde şu anlık o da işe yaramaz sanırım. Tek kulağım kepçe gibi duruyor dhdhdhd

9 mart 2022 20:44

9. ay süslü saçmalama. lisede falansın heralde, araştırmadan arkadaşına güvenilerek yapılır mi bu!!?? bir sürü hatan var süslü nerden başlaşam bilemedim...

ilk önce eczanede değil, steril bir piercing stüdyosunda delim yaptırman gerekirdi.

ikincisi en az iki ay o küpe çıkmaz, ara ara oynatılır ki yerine yerleşsin. sabah, akşam ve öğlen olmak üzere antibiyotikli kremle temizlenmesi gerekir. nasıl bu kadar gözü kapalı dalıyosunuz olaylara.....

o küpeyi unut lütfen. sen piercing istemişsin ama o delik piercing deliği değil kocaman çirkin bir delik olacak ilerde. sakın o küpeyi bir daha takma sakin. kıkırdak hassas bir doku, iğneyle delinmesi gerekiyor. felç bile kalabilirsin, sinirler oradan geçiyor.

yarın hemen eczaneden impetex al, düzenli olarak sür. sakın ama sakın kolonya bilmemne sürme, iltihabı arttırırsın.

yaran toparlayıp üstünden bir altı ay geçince de git piercingcide deldir.

9 mart 2022 20:54

10. Tamam süslüm yarın eczaneye gidip alıcam ama bu gün sence yine bu kremlerden süreyim mi yoksa temizleyip kendi haliyle mi kalsın aslnsa dün daha kötüydü şuan iyileşti biraz

9 mart 2022 20:59